12 Οκτωβρίου 2009

22:20
Χαιρετω όλους τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ απο όλους τους χωρους των ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ και θαθελα να ξεκινήσω την παρουσία μου σε αυτό το blog με κάποια σχόλια που γίνονται για το θαρος της γνώμης μας στο http://www.leoforeia.gr/.
Σύντομα θα ασχοληθώ με αυτό που κάποιοι ονομάζουν Λέσχη Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.
Απολαύστε τώρα ενα διάλογο μεταξύ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ απο την ΕΘΕΛ citaro ,και εκτός του χώρου μας -επιβάτη -sorento :


citaro
Θα προσπαθησω εν συντομια να σου εξηγησω ορισμενα πραγματα και αμα το πιασεις το επιασες. 1) Οτιδηποτε εργασια και να κανεις στη ζωη σου αμα εχεις (πλατες) θα προκοψεις εαν οχι θα εισαι ο σβουρας. Κατι τετοιο συμβαινει και εδω. Ο σοι εχουν πλατες δεν τους πειραζει κανενας (ενα απλο παραδειγμα εφαγα κληση για δρομολογιο ανεκτελεστο σε γραμμη που δεν δουλευα εγω αλλα ο κουμπαρος του συνδικαλιστη). 2) Οι συνδικαλιστες τωρα πια εκλεγονται για να βοηθανε την διοικηση και να εχουν πληρη απαλλαγη (δεν προβλεπεται να καθονται ολοι καθως και οι βοηθοι τους μονο ο προεδρος και ο ταμιας ενω τωρα πανω απο 50)3) Οταν γινεται καποια φιεστα με βλαβες γινεται μονο για επικοινωνιακους λογους (παραδειγμα Ελληνικου που ανεφερες ανηκει σε συγκεκριμενο συνδικαλιστη που εχει αρκετους ψηφους και εκλεγεται) 4) Εαν αρχισω την κοντρα με βλαβες ,λαστιχα θα κανω βολτα τα Α/Σ αυτο εννοω. Το αποσυρω μονο σε μεγαλη αναγκη οταν δεν κουμανταρεται με τιποτα γιατι ξερεις δεν κινείσε μονο εσυ με την συγκοινωνια αλλα και εγω, η γυναικα μου με τα παιδια μου η αδελφη μου και γενικα ο απλος κοσμος που δεν εχει αλλη δυνατοτητα. Ελπιζω να σε καλυψα....

sorento
Και γιατί ρε μεγάλε δεν τα γράφεις εξ αρχής αυτά τα πράγματα, για να ξέρουμε οι απ' έξω τι φταίει, παρά μου λές ότι "και να σου εξηγήσω, δεν θα καταλάβεις;"
Μια χαρά κατάλαβα, με κάλυψες απόλυτα και σ' ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτό. Εντάξει, λειτουργείτε όπως κάθε δημόσια υπηρεσία, στρατός κλπ.
Πέντε μάγκες γαλαζοπράσινοκόκκινοι τρώνε και κάνουν κουμάντο και οι υπόλοιποι "μόκο" γιατί αλλιώς έχει δυσμενή μετάθεση στο ...Θριάσιο να βγάζουμε ΨΑΡΙ-ΛΟΦΟ ΚΗΡΥΛΟΥ. ΑΛΛΑ, έχει μια διαφορά το πράμα:
Στο στρατό δε μιλάς γιατί απαγορεύεται, στη δημόσια επιχείρηση όλοι εσείς που είστε οι "από κάτω" και σας έχουν κάνει τα τρια δύο, τί κάνετε γι' αυτό; Ξεχνάμε τον παραδοσιακό τρόπο (νέος συνδυασμός δυσαρεστημένων κλπ.), αφού στις εκλογές πάλι με το μαχαίρι στο λαιμό θα πάνε όλοι.
Οι συνάδελφοί σας όμως στον ΗΛΠΑΠ πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και έχουν κάνει το http://www.troleatzis.com/. Μπές να διαβάσεις και θα δεις ακριβώς αυτά που περιγράφεις ότι συμβαίνουν στην ΕΘΕΛ. Βγάλτε τα στη φόρα! Και μέχρι να σας πάρουν χαμπάρι τα γίδια/κομματόσκυλα, θα τα 'χει διαβάσει η μισή Αθήνα! Κόψτε τους τ' @ρχίδι@ με αυτόν τον τρόπο, ωραία και ...ανώνυμα!

Φιλε μου καλε την γνωριζω την σελιδα και την παρακολουθω ομως να ξερεις τετοιες ειδους επαναστασεις εχουν το σκοπο τους . Η εργοδοσια γενικα εχει βρει νεους τροπους επικοινωνιακους να θαβει τετοια φαινομενα. Και μεις προ 6ετιας ειχαμε κινημα οδηγων οι οποιοι εγιναν ολοι ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ -ΕΠΟΠΤΕΣ και μουγκα. Δυστυχως μετα το θανατο του ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ αν και δεν ανηκω σ αυτο το χωρο πολιτικα δεν εχει γεννηθει ακομα ανθρωπος που να αγαπαει την συγκοινωνια να ειναι στο τιμονι οταν πρεπει και οταν χρειαζεται να χτυπαει το χερι στο τραπεζι η να μιλαει την γλωσσα των πανεπιστημιακων του ειδους . Ομως παμε αλλου και δεν αρμοζει στο χωρο και ζηταω συγνωμη .

http://www.leoforeia.gr/forum/index.php?act=Search&CODE=show&searchid=56d2f0d5dc3bd4e37a85a6e45654a5a7&search_in=posts&result_type=posts&highlite=troleatzis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.