Μια νέα έρευνα της επιστημονικής ομάδας του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων σε συνεργασία με τον έγκριτο κοινωνιολόγο- φυσιοδίφη, Δρ Βολφγκανγκ-Παπαδοπουλο,  έρχεται να αναδείξει τις ευεργετικές ιδιότητες της χρήσης της Λ.
Ε.Α. (λωρίδα έκτακτης ανάγκης ) στις εθνικές οδούς.
Όπως δείχνουν τα αποτελέσματα της σχετικής έρευνας, οι οδηγοί που προχωρούν σε χρήση της Λ.Ε.Α. εμφανίζονται σαφώς πιο ικανοποιημένοι με τον εαυτό τους, έπειτα από την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Συγκεκριμένα, οι ερωτηθέντες δήλωσαν ότι δεν έχουν μετανιώσει ποτέ για την ψήφο τους, η οποία κατευθύνεται πάντοτε προς το ίδιο πολιτικό κόμμα, αισθάνονται σπάνια κουρασμένοι και είναι πάντοτε χαμογελαστοί.
Ακόμη, μεταξύ των χρηστών της συγκεκριμένης λωρίδας παρατηρείται μεγάλη συσπείρωση τυχερών ανθρώπων, με τους ίδιους μάλιστα να υποστηρίζουν πως μπορούν και επηρεάζουν τις πιθανότητες του Τζόκερ. Προς το παρόν οι επιστήμονες δεν δείχνουν να έχουν κατανοήσει που οφείλονται οι ευεργετικές ιδιότητητες των Λ.Ε.Α., με κάποιες ανεπίσημες φωνές να κάνουν λόγο για ηλεκτρομαγνητικά πεδία, παρουσία τετράφυλλων τριφυλλιών στις άκρες των δρόμων αλλά και θαμμένων χρυσών λιρών στο υπέδαφός τους.
Κατά την διάρκεια της τελετής παραλαβής του νέου του πόστου από τον προκάτοχό του, ο νέος υπουργός Μεταφορών, κ. Χρήστος Σπίρτζης, δήλωσε κατηγορηματικά: «Είμαι πλήρως ενήμερος για την εν λόγω έρευνα και δεσμεύομαι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε περισσότερες λωρίδες έκτακτης ανάγκης στο άμεσο μέλλον. Η χώρα μας το  έχει ανάγκη».
Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά την παράξενη αυτή υπόθεση και θα επανέλθει άμεσα για οτιδήποτε νεότερο.
 http://www.tokoulouri.com/science/lea_miracle/