8 Μαρτίου 2013

00:45
Ηρθε με mail και έχει μεγάλη πλάκα.
Διαβάστε το.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΈΓΙΝΕ ΚΑΤΙ

Όνομα*:
Κωστάκη ρούφα τ' αυγό σου
 Email*: eisaimegalosroufianos@yahoo.com
Θέμα*: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΈΓΙΝΕ ΚΑΤΙ

Επιτέλους συνάδελφοι κάτι πάει να γίνει με το Σωματείο.

Για πρώτη φορά εδώ και 14 χρόνια φαίνεται ότι κάποιοι έχουν το σθένος να τα βάλουν με το καρκίνωμα που κυβερνάει το σωματείο μας από την εποχή Σολδάτου.

Ο Σολδάτος για όσους δεν γνωρίζεται, ήταν πρόεδρος της ΠΑΣΚΕ και μεγάλος μεθ..........ας.

Το έτος 2000 έριξε με πραξικοπηματικό τρόπο - μαζί με τη διοίκηση του τότε ΗΛΠΑΠ(Χρ........ης, Κρ.....ος, Καζ......δης, κτλ) - το νόμιμα εκλεγμένο προεδρείο της Ένωσης (τότε ήταν η ΔΑΣ, με πρόεδρο το Σταθόπουλο, που η αλήθεια είναι έλεγε ΟΧΙ σε όλα), μαζεύοντας υπογραφές, τάζοντας θέσεις,ι βάρδιες και πηγαίνοντας όσους νεοπροσληφθέντες συναδέλφους ήθελαν στο Α/Σ Κοκ. Μύλου, όπου τότε είχαν αρχίσει να βγαίνουν τα καινούργια βαγόνια (στα υπόλοιπα Α/Σ υπήρχαν μόνο "ρώσικα"). Όταν ανέλαβε το προεδρείο η ΠΑΣΚΕ το Νοέμβριο του 2000, άρχισε ένα άνευ προηγουμένου πογκρόμ σε όσους έκαναν κριτική στα τέρματα.

Όποιος μιλούσε ............στα "ρώσικα".
Για συμβάσεις δεν το συζητάμε.
Ότι ψίχουλα έδινε η διοίκηση, μέχρι που φτάσαμε στο σημείο να υπογράψουν 2ετή σύμβαση 2003-2004 με 14.5 ευρώ στο βασικό, την ώρα που οι διοικητικοί μετά από αγώνες και διαιτησία πήραν 29 ευρώ στο βασικό (για να γνωρίζεται το τότε προεδρείο της Ένωσης είχε βγάλει ανακοίνωση κατά των διοικητικών και υπέρ της διοίκησης). Βέβαια μετά τα πήραν και οι οδηγοί.
Είχαν δώσει μέχρι και επίδομα χιονιού, τον Φεβρουάριο του 2004, στους επιθεωρητές, στους ελιγμοδηγούς, στους εαυτούς τους και σε όλα τα μεγαλοστελέχη, εκτός από τους οδηγούς.

Αρωγοί σε όλα αυτά ήταν όλα τα μέλη του τότε προεδρείου, με πρώτο και καλύτερο το πολυαγαπημένο παιδί, που ήταν ποιος άλλος;

Ο νεοεκλεγείς τότε φέρελπις συνδικαλιστής κύριος κύριος ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ(που αργότερα έφαγε το Σολδάτο, το Μουζή και τα άλλα λαμόγια), και έγινε πρόεδρος.

Σε όλες της συνελεύσεις μέχρι τότε τους ψήφιζαν και όλοι από το ΣΑΚ, που τότε ήταν μέλη της ΠΑΣΚΕ, αλλά διασπάστηκαν το 2004 πριν τις εκλογές, άλλοι γιατί δεν έγιναν επιθεωρητές στις τότε προαγωγές και άλλοι γιατί όντως αγανάκτησαν.

Το Νοέμβριο του 2004 ήρθε το έκτρωμα Τσ......ντου (ΔΑΚΕ) που έκανε ακριβώς τα ίδια (βόλεμα ημίτερων, βάρδιες κτλ)και όσο αναφορά τις συμβάσεις, με τη μόνη διαφορά ότι μπορούσες να κάνεις κριτική χωρίς να διώκεσαι. Για να είμαι όμως δίκαιος νομίζω ότι είχαμε πάρει μια πολύ καλή σύμβαση με αυτούς. Μετά μας ξαναήρθε ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ με τη "μεγάλη δημοκρατική του παράταξη"(όλοι τους προσωπικοί του ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ) και πάλι τα ίδια, ρουφιανιλίκια στον υπέρτατο βαθμό, βολέματα, κατεβάσματα, λοβιτούρες, προαγωγές μόνο παιδιών της ΠΑΣΚΕ, κτλ.

Φτάσαμε λοιπόν στο δια ταύτα και την καθαίρεση του "ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΑΣ" και των συν αυτόν ρουφιάνων, που τώρα πια και μετά τη μαϊμού διαγραφή του για την υπόθεση με την βιντεοσκόπηση του στην υποτιθέμενη(δεν ξέρω αν είναι αλήθεια) προστασία της λέσχης στην Αττική.
Όλοι αυτοί υποτίθεται ότι είχαν κατέβει με ενιαίο ψηφοδέλτιο για το καλό του χώρου.
Στην πραγματικότητα ήταν άλλο ένα κόλπο του Κωστάκη για να καπελώσει τους υπόλοιπους.

Αυτή συνάδελφοι ήταν με λίγα λόγια και χωρίς κανένα κομματικό συμφέρον, η ιστορία της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.
Μακάρι λοιπόν όλοι αυτοί που ξεκίνησαν όλη αυτή την ιστορία με τον έλεγχο από ορκωτό λογιστή του ταμείου της Ένωσης, να τη συνεχίσουν μέχρι τέλους μήπως και ξεβρομίσει ο τόπος. Διαφορετικά κύριοι θα είστε χειρότεροι από αυτούς που καθαιρέσατε.