9 Δεκεμβρίου 2012

00:18
Άραγε τι γίνεται με τα ρούχα και τα γάλατα;
Από πότε έχουμε να τα πάρουμε;
Γιατί καθυστερούν τόσο;
Λεφτά δεν υπάρχουν; (Δεν θα βγάλουμε ΨΕΥΤΗ τον Παπανδρέου)
Η μήπως υπάρχει συμφωνία μερίδας συνδικαλΗστών με τη διοίκηση;
Η μήπως δεν επήλθε ακόμα συμφωνία για το ύψος της ΜΙΖΑΣ;

Να θυμίσουμε την τελευταία φορά που πήραμε τα Δερμάτινα, που οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ τα διαφήμιζαν ως υπέροχα, παρόλο τον ντόρο δεν έγινε τίποτα.
Η συμφωνία λοιπόν για αυτά τα θεσπέσια σακάκια, και όχι τζάκετ που πήραμε ήταν η εξής:
Χαμηλή τιμή εμπορεύματος προερχόμενο από την ΑΛΒΑΝΙΑ και 30% προμήθεια στα ΛΑΜΟΓΙΑ.
Μοιράστηκαν περίπου 2400 σακάκια επί 195 ευρώ το καθένα μας κάνει 468.000, επί 30% προμήθεια στα ΛΑΜΟΓΙΑ = 140.000 ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ , ΜΙΖΑ ,μοιράστηκαν τρεις τέσσερις.
Ποιοι είναι αυτοί ρωτάς;
Στείλε μας μέιλ να σου πούμε.
Ας θυμηθούμε τι έγραφαν εδώ οι τότε διαχειριστές του ΤΡΟΛΕΑΤΖΗ

23/01/2010

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ



ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ CBOX ---->>>> ???? << Το δερματινο ειναι ενα τσουβαλι με μανικια, ποιος θα το φορεσει εν ωρα εργασιας? κανεις. ΠΡΟΤΕΙΝΩ κανενας να μην το παρει ακομα εχουμε περιθωριο μεχρι τελος του ετους, η διαφορα για να παρεις ενα δερματινο μπουφαν κοντο, μεχρι τη μεση ειναι ΣΥΝ 225 ευρω. ΝΑΙ καλα διαβαζεται και αυτο γιατι το δερματινο στον ΗΛΠΑΠ το χρεωνουν 195 ευρω και τα υπολοιπα που εχουν εκει κοστιζουν 400 και ανω. Τωρα μια απορια αφου δεν μας πηραν μετρα πως θα παρω κατι που να μου κανει, αλλα μανικια ειναι κοντα αλλα μακρυα, σε αλλους το μεγεθος θελει μακρυμα ή κοντυμα, τελευταια που πηραμε απο οτι θυμαμε μας ειχαν παρει μετρα στα αμαξοστασια, ενω τωρα μπου...λο τελειος. εαν δεν το παρω καθολου, αυτος δεν θα πληρωθει και ο οργανισμος θα εχει κερδος 195 ευρω, πιθανος να το κανω γιατι ετσι και αλλιως θα μεινει στην ντουλαπα ή θα παει στους παππουδες >>

giannis2: καλησπερα και απο εμενα. συναδελφοι, κανεις να μην παει να παρει τα δερματινα. τι να το κανω το δερματινο σακακι στην βαρδια; για να μην κρυωνει το στηθος μας θα πρεπει να φοραμε και κασκολ; τι μαλ...ες ειναι αυτες; μπουφαν εργασιας χρειαζομαστε οχι εξοδου.

Όσοι πήγατε να παραλάβετε τζάκετ πέσατε από τα σύννεφα !!!!!!
Τα τζάκετ όπως καταλάβατε έγινε σακάκι !!!!!! Ένα ένδυμα εντέλως ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για την εργασία του οδηγού.
Με πρόταση του σωματείου ΜΑΣ ........
Και το ΚΑΣΚΟΛ θα σας το κάνω δώρο εγώ , όταν βάζετε κεραίες με κρύο και βροχή να μην κρυώνετε !!!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ( γελάσαμε πάλι )
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε να κρατήσετε τις αποδείξεις σας μήπως μπορεί να αλλάξει τίποτα. Το χρήμα είναι πάρα πολύ όπως γράφετε και στο cbox ----->>>>> ????: << σκεψου οτι ειμαστε ολοι οι δικαιουχοι περιπου 2400, πολλαπλασιασετο με το 195 μας κανει 468000 ευρω, χωρις να παρεις κατι αλλο και να δωσεις την διαφορα >>

????: << αυτος εχει παρει τον διαγωνισμο με την διαδικασια που λες, αλλα η πληρωμη του θα γινει μονο με την παρουσια των αποδειξεων που θα προσκομιση στον οργανισμο >>

Εγώ προτείνω αναμονή και επιμονή και αν δεν γίνει τίποτα συμφωνώ απόλυτα με τον συνάδελφο ???? Καλύτερα να κορνιζάρω την αποδείξη μου και όποτε την βλέπω να γελάω με το ρεζιλίκι των εκπροσώπων μας παρά να πάρω ένα άχρηστο ένδυμα και να μου πιάνει και χώρο στην ντουλάπα. Αυτά για τώρα .