3 Δεκεμβρίου 2012

21:30
Να αντιμετωπιστεί ποινικά η Χρυσή Αυγή προτείνει ο Βενιζέλος και τονίζει πως ακόμη και τον Μουσολίνι και τον Χίτλερ τους ψήφισε επίσης ένας αριθμός πολιτών.

«Θέλουμε να συσπειρωθούν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου ανεξάρτητα από τις μνημονιακές ή αντιμνημονιακές απόψεις τους. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να ανεχτεί τα φαινόμενα αυτά του ναζισμού. Δεν παίζουμε με αυτά.
Νερό στον μύλο της Χρυσή Αυγή ρίχνουν αυτοί που την ανέχονται. Όσοι την αντιμετωπίζουν χαλαρά ή δεν ενοχλούνται. δεν αποδεχόμαστε ως θεμιτή αντίδραση απέναντι στην οικονομική κρίση τον φασισμό, την ξενοφοβία, τον ναζισμό, τη βία», λέει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Πρέπει να προσέξουμε την επικίνδυνη επιρροή της ΧΑ στην αστυνομία, τα σχολεία, την εκκλησία, τα ΜΜΕ», συνεχίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος και σημειώνει: «Τα εργαλεία για την καταπολέμηση του φαινομένου της ΧΑ είναι ο Ποινικός Κώδικας και ο Κανονισμός της Βουλής. Το άρθρο 29 του Συντάγματος δεν προβλέπει απαγόρευση πολιτικού κόμματος. Το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί ποινικά. Προτείνουμε άμεση ενημέρωση Προέδρου της Δημοκρατίας και Προέδρου της Βουλής, διακομματική πρωτοβουλία εναντίον της ΧΑ. Πρέπει να ενεργοποιηθούν όλες οι κρίσιμες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και να γίνουν τροποποιήσεις για τα εγκλήματα που διαπράττει η ΧΑ».
 http://www.protothema.gr/

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΠΕΙΝΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΛΕΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΩΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΑΤΟ.