3 Δεκεμβρίου 2012

21:24

Φωτογραφία για Βουλευτής έδωσε την βουλευτική του αποζημίωση για τη θέρμανση μαθητών

Οταν εξελέγη βουλευτής αποποιήθηκε όλων σχεδόν των βουλευτικών προνομίων. Απο τότε με επιστολές και προσωπικές παρεμβάσεις στον Πρωθυπουργό και στον... Πρόεδρο της Βουλής επισήμανε και ζητούσε την κατάργηση πολλών προνομιακών προκλητικών αντιλήψεων σχετικά με την έννοια πολιτικός- για τους νυν βουλευτές και πρώην αξιωματούχους- αρκετά εκ των οποίων υιοθετήθηκαν.

Ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Παύλος Σιούφας , σε μια σεμνή τελετή στον Δήμο Μουζακίου του Νομού Καρδίτσας έδωσε την βουλευτική του αποζημίωση για τις ανάγκες θέρμανσης των μαθητών!

Πρωτόγνωρη ενέργεια για τα κοινοβουλευτικά μας δρώμενα, που μαζί με την κοινωνική ευαισθησία στις δύσκολες για το λαό συνθήκες, η συμβολική και ουσιαστική αυτή πράξη δίνει το νόημα που πρέπει στην κοινωνική αλληλεγγύη και μήνυμα οτι πρώτοι εκείνοι που τιμήθηκαν απο τους πολίτες οφείλουν να λειτουργούν ως παράδειγμα. Ο βουλευτής κ. Παύλος Σιούφας ανοίγει τον δρόμο.

Ελπίζουμε οτι θα βρεθούν και άλλοι που θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση της σχέσης πολιτικών και πολιτών, αντιλαμβανόμενοι οτι φέρουν την ιδιότητα του βουλευτή λειτουργού και όχι του βουλευτή βολευόμενου στα προσωπικά μικροσυμφέροντα.
kala-nea.gr
 http://www.newsnow.gr/