21 Νοεμβρίου 2012

01:39
Μετα απο πληροφορίες που είχαμε οτι κατα την 48ωρη απεργια καποιες περιφερειακες διευθύνσεις (αμαξοστάσια) χορήγησαν σε μερίδα εργαζομενων μεταφερόμενα ρεπος  , καταθέσαμε στο Συνδικάτο αλλα και στην Διοίκηση της εταιρείας το έγγραφο που μπορείτε να δείτε εδω .

Αναμενουμε αμεσα απάντηση για το σοβαρό αυτο θεμα τοσο απο το προεδρείο οσο και απο την Διοικηση της εταιρειας.

Αν ευσταθούν αυτες οι πληροφορίες τοτε το ζήτημα ειναι ακρως σοβαρό γιατι προκύπτει οτι κάποιοι εκλεκτοι των περιφερειακων Διευθύνσεων και κατα συνέπεια της εταιρείας τις μερες απεργίας μεταφέρουν τα ρεπό τους ετσι ωστε να μην εχουν οικονομική επιβάρυνση απο την απεργία σε αντίθεση με τους μη "εκλεκτους " συναδέλφους που και απεργούν και αγωνίζονται αλλα και επιβαρύνονται οικονομικά.
Έχουμε κατά την άποψη μας δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού , ενώ ταυτόχρονα υπάρχει πελατειακή σχέση –με όσα οφέλη προς τους εμπλεκόμενους συνεπάγονται- των περιφερειακών Διευθύνσεων με εργαζόμενους.
Δεν νοείτε και είναι παντελώς ανήθικο ,εάν έχει συμβεί κάτι τέτοιο , οι περισσότεροι εργαζόμενοι να απεργούν και κάποιοι εκλεκτοί τις μέρες των απεργιών να καλύπτονται οικονομικά με μεταφερόμενες μέρες ανάπαυσης.  Καλούμε  το προεδρείο του Συνδικάτου να διερευνήσει το θέμα και να πράξει τα δέοντα , όπως ακριβώς αρμόζει σε εκπροσώπους όλων των εργαζομένων.
Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 20 Νοέμβριος 2012 20:15)
 http://www.easitis.gr/

Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και στον ΗΛΠΑΠ.
Με τις ευλογίες των ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΩΝ ακόμα και οι επόπτες μπαίνουν τηλεφωνητές σε ημέρες ΑΠΕΡΓΙΑΣ.
Παρακινούν συναδέλφους (δικούς τους βέβαια) να τους περάσουν ρεπό τις ημέρες αυτές, αιμοδοτικές άδειες και κάποιους άλλους να δουλέψουν ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΑ, στα αμαξοστάσια, ελιγμοδηγοί, τεχνίτες κλπ.
Όλα αυτά με τις ευλογίες των Διευθυντών, άλλωστε τόσο αγώνα κάναν για να εκλέξουν στο ΔΣ τα λαμόγια τους.
Με την ευκαιρία: 
Πρεδρείο θα κάνεται ποτέ εκεί στο σωματείο;
Ορκωτός λογιστής θα μπεί για έλεγχο του ταμείου, όπως λέγατε πρίν τις εκλογές;
Λεφτά θα πάρουμε απ τη λέσχη η θα τα χαρίσουμε;
ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ;