8 Οκτωβρίου 2012

05:54
 Διαβάζουμε στο blog της Μάγδας Τσέγκου

Μπορεί το σκάνδαλο με τις μίζες από τη ΜΑΝ να ξαναβγήκε στο προσκήνιο ανοίγοντας λογαριασμούς από διευθυντές του πρώην ΗΛΠΑΠ και όχι μόνο, τα σκάνδαλα όμως και οι ΜΙΖΕΣ στα Τρόλλευ συνεχίζονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ και χωρίς ενδοιασμούς, τόσο από τα ίδια πρόσωπα ,όσο και από καινούρια που καταχράζονται, διασπαταλούν ,ΤΡΩΝΕ δημόσιο ΧΡΗΜΑ.

Εντύπωση και απορία σε όλους τους εργαζόμενους προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης των πρωην ΗΛΠΑΠ (κ Λ. Δ να αναθέσει την συντήρηση 10 αρχικά , τρόλλευ σε ιδιωτική εταιρεία (μόνο μια μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά) απαξιώνοντας το τεχνικό προσωπικό που χρόνια τώρα λύνει και δένει όλα τα τρολλευ.

Που τα βρήκε τα λεφτά ο κ. Λ.του περισσεύουν ;

Απόφαση δεύτερη 

Ανάθεση σε άλλη εταιρεία να αλλάξει εσωτερικά φωτιστικά σε 50 αρχικά και σε όλα αργότερα τα τρόλλευ.

Δηλαδή η τεχνική υπηρεσία του ΗΛΠΑΠ ούτε φώτα δεν μπορεί να αλλάξει;

Προφανώς όχι βέβαια αλλά αν τα έφτιαχναν οι δικοί μας δεν θα υπήρχαν μίζες.

Καθαρισμός των κτιρίων και των τρόλλευ.ΕΝΑΣ ο υποψήφιος, 800.000 περίπου ο διαγωνισμός εμπλεκόμενος πρώην πρόεδρος συνδικαλιστής και νυν τμηματάρχης για μίζα στην όλη υπόθεση

ERP σύστημα διαχείρισης, ενώ είναι πιο οικονομικό, οι υπεύθυνοι αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν άλλο πιο ακριβό και πιο δυσλειτουργικό.

Λεπτομερεια: το ERP δεν χρειάζεται ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ για υποστήριξη ενώ το άλλο ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙ.

Η μίζα και εδώ είναι η κινητήριος δύναμη για την απόφαση.

Καραμπινάτο σκάνδαλο ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ.

ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ στην οδο Πειραιως κοστολογησης περιπου 5.000.000 ευρω ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΑ

Ενώ το έργο το ανέλαβε τεχνική εταιρεία τη δουλειά την κάνουνε εσωτερικά αναλαμβάνοντας το ρόλο του υπεργολάβου γνωστά ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ που λυμαίνονται τον ΗΛΠΑΠ πολλά χρόνια.

Καθημερινά στην οδό Πειραιώς αυτοκίνητα του ΗΛΠΑΠ δουλεύουνε ,ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ την ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ φυσικά με το ΑΖΗΜΙΩΤΟ για τους ημέτερους.

Οι υπεύθυνοι επίβλεψης του έργου από την πλευρά της εταιρειας Ο.ΣΥ. Α.Ε.. έχουν και την αρμοδιότητα της ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ αλλιώς πως εξηγείται το φαινόμενα να εμφανίζονται τρεις και τέσσερις φορες κάθε μέρα στο σημείο του έργου υποδεικνύοντας στους εργάτες πως ακριβώς να κάνουν τη δουλειά.

Στην όλη υπόθεση εμπλεκόμενος είναι, διευθυντής του πρώην ΗΛΠΑΠ άλλα και άλλοι!........

Τα λεφτά είναι πολλά ΑΡΗ!

Ελπίζουμε στη διερεύνηση από τη μεριά σας των παραπάνω και στη δημοσίευση.

Όσων αφορά το ERP μέσα στην εβδομάδα θα γίνει επερώτηση στη Bουλή των Ελλήνων από βουλευτή και για όλα τα παραπάνω ήδη ενημερώθηκε το υπουργείο συγκοινωνιών.

Επειδή όμως στην Ελλάδα ζούμε και ξέρουμε πως αν δημοσιοποιηθεί κάτι δεν το ψάχνουμε για αυτό το στέλνουμε και σε εσάς.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Εργαζόμενοι στα ΗΛΠΑΠ.

 http://magdatsegkou.blogspot.com/