7 Οκτωβρίου 2012

22:26

Αγαπητοί συνάδελφοι, οι πρακτικές ορισμένων ατόμων, ( ο Θεός να τους κάνει συνάδελφους), μας αναγκάζει, τούτη την ώρα, να συντάσσουμε τούτη την ανακοίνωση, μια και η υπομονή έχει τα όρια της, όπως και πρέπει να έχει και η ηλιθιότητα ορισμένων.

Εχθές, λοιπόν, το βράδυ, στον Κ. Μύλο, αναρτήσαμε ορισμένες Α3 και Α4, με συγκεντρωμένα τα μητρώα μας για τις εκλογές του Δ.Σ, Ο.Σ.Μ.Ε. και Ε.Κ.Α. μια και το επίσημο ψηφοδέλτιο από την εφορευτική επιτροπή κολλήθηκε πίσω από μια τζαμένια πόρτα, μη προσφέροντας εύκολη και ορατή πρόσβαση σε όσους θέλουν να δουν τα μητρώα στην ανακοίνωση μας.

Ω, του Θαύμαντος, σήμερα το πρωί 04.30 είχαν ήδη σκιστεί. 00.30 τα μεσάνυχτα μπήκαν, μετά από 4 ώρες είχαν ήδη «κατέβει».

Μπράβο, καταρχάς, σε όποιον το έκανε.

Απλά τέτοιες, «γυναικείες» πράξεις, που τις έχουμε φάει με το κουτάλι, στους 4 μήνες που ζει η ΕΝ. ΑΝ. , τις έχουμε χορτάσει.

 Όμως, δεν, περιμέναμε την ίδια ξεδιάντροπη πράξη, αφού δεν πρόκειται περί ανακοίνωσης, αλλά περί εκλογικού υλικού, που είναι χρήσιμο, για την εξασφάλισης της Δημοκρατίας στο εργασιακό μας περιβάλλον.

Το «σύστημα» που σε βόλεψε, εσένα συνάδελφε» που το έκανες, που ενώ είσαι υγιής, είσαι «κατεβασμένος» πνέει τα λοίσθια και επειδή υποπτεύομαι ότι είσαι υποχρεωτικής εκπαίδευσης, «είναι στα τελευταία του».

Καλούμε, όλους, να αποδείξουν, ότι βαρέθηκαν αυτές τις πρακτικές και ότι ήρθε η ώρα να ξεφορτωθούμε αυτούς που το μόνο που κάνουν είναι να κλωνοποιούν κομματικά «πιόνια» έτοιμα για όλα και να ψηφίσουμε αναλόγως.

Χαιρετισμούς στους υγειά σκεπτόμενους ανθρώπους.