17 Αυγούστου 2012

18:17
Λόγω εργασιών κατασκευής δικτύου ηλεκτροδότησης των τρόλλεϋ, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμων Πειραιά και Νίκαιας/Αγίου Ιωάννη Ρέντη, για το χρονικό διάστημα από 18 έως και 31-8-2012:

Α΄ ΦΑΣΗ:


Α) Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε μέγιστο πλάτος μίας λωρίδας από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος της οδού Πειραιώς, στο τμήμα της από την οδό Ν. Φαλήρου έως την οδό Αμοργού και σε μέγιστο μήκος 300 μέτρων ανά θέση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, κατά τις ώρες 09.30΄ έως 14.00΄. Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται στην κατεύθυνση προς Πειραιά από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Β) Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε σαράντα (40) χλμ./ ώρα στην οδό Πειραιώς, κατά μήκος των εκτελούμενων έργων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Β΄ ΦΑΣΗ:



Α) Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε μέγιστο πλάτος 3 μέτρων από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος της οδού Φλέμινγκ, στο τμήμα της από την οδό Πειραιώς προς και μέχρι την πλατεία Ελ. Βενιζέλου, κατά τις ώρες 09.30΄ έως 14.00΄. Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται και προς τις δύο κατευθύνσεις από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Β) Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε σαράντα (40) χλμ./ ώρα στην οδό Φλέμινγκ, κατά μήκος των εκτελούμενων έργων.

Γ΄ ΦΑΣΗ:


Α) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Βαρίκα, στο μεταξύ των οδών Πρωτοπαπαδάκη και Πειραιώς τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου.

Β) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Χρ. Σμύρνης, στο μεταξύ των οδών Πρωτοπαπαδάκη και Πειραιώς τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου.

Γ) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ερυθραίας, στο μεταξύ των οδών Αγραφιώτου και Πειραιώς τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου.

Δ) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Απολλωνίας, στο μεταξύ των οδών Ανδριτσαίνης και Πειραιώς τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου.

Ε) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ολυμπιτών, στο μεταξύ των οδών Ανδριτσαίνης και Πειραιώς τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου.

ΣΤ) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Άνδρου, στο μεταξύ των οδών Ανδριτσαίνης και Πειραιώς τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου.

Η) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κύθνου, στο μεταξύ των οδών Ερμουπόλεως και Πειραιώς τμήμα της, για μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ωρών, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.