15 Αυγούστου 2012

12:16
 Ε! ΟΧΙ ρε Πάγκαλε,όσο και να χτυπιέσαι,δεν θα μας πείσεις ότι “μαζί τα φάγαμε”!

Την εκδοχή για το «μαζί τα φάγαμε», τη φράση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, δίνει λέει ο Θεόδωρος Πάγκαλος μέσα από το ηλεκτρονικό βιβλίο του με τίτλο «Τα φάγαμε όλοι μαζί», που είναι διαθέσιμο για κατέβασμα από σήμερα και στοιχίζει 3,99 ευρώ.

Ε!ΟΧΙ ρε Πάγκαλε,όσο και να χτυπιέσαι,όσα βιβλία και να γράψεις,δεν θα μας πείσεις ότι “μαζί τα φάγαμε”!

Μόνοι σας τα φάγατε εσείς οι πολιτικάντηδες,όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων,μαζί με τα κολλητάρια σας τα κομματόσκυλα,που φυτεύατε από ‘δω κι από κει να διοικούν οργανισμούς,τους τραπεζίτες σας και τους λοιπούς καπαδόκηδες που αναλάμβαναν τα δημόσια έργα,ενώ παράλληλα μεριμνούσαν για τη σωστή ενημέρωσή μας.
Μήπως γνωρίζεις έστω κι έναν απλό πολίτη που να κονόμησε από το Χρηματιστήριο;
Για δες γύρω σου πόσοι πολιτικάντηδες και ημέτεροι επιχειρηματίες φτιάχτηκαν από τις φούσκες με τα λεφτά που άρμεξαν από τον κοσμάκη.
Οσο για τις επιδοτήσεις των αγροτών,αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημά σας.
Καταργήσατε την Ελληνική παραγωγή και ερημώσατε την ύπαιθρο εν γνώσει σας.
Τρανή απόδειξη του ποιοι τα έφαγαν κύριε Πάγκαλε είναι ότι τα σπίτια του κοσμάκη βγαίνουν στον πλειστηριασμό κι όχι των πολιτικών κι άλλη τρανότερη απόδειξη οι δεκάδες αυτοκτονίες πολιτών και ούτε μία πολιτικού.

Μπορεί να κοροϊδεύεις συνεπώς τον εαυτό σου αλλά δεν πείθεις κανένα νοήμονα πολίτη.
Η απληστία σου φαίνεται από το ότι ακόμα κι αυτή την ηλεκτρονική “εργασία” σου την κοστολόγησες 3,99 ευρώ,ενώ θα μπορούσες να την παρουσιάζεις δωρεάν μέσα από τις ηλεκτρονικές σου σελίδες.
Για να μη θυμηθούμε το επίδομα τρίτεκνης της συζύγου σου και τις αγωγές και των δύο σας κατά του νεαρού φοιτητή-blogger με απαίτηση 1 εκατομμύριου ευρώ!

Πενήντα χρόνια στο κουμπέρτι είσαι αδερφέ,ήμαρτον!
Σίγουρα τα ξέρεις όλα αλλά δεν τα λες…..

Και μια ερώτηση:Ολα αυτά που γράφεις στο ηλεκτρονικό σου βιβλίο σου ότι συνέβαιναν,σπατάλες με δανικά και μύρια όσα,δεν τα ‘βλεπες;Κι αφού τα ‘βλεπες τι ακριβώς έκανες για να μην φτάσουμε στο σημερινό χάλι;

update:Κανονικό προμόσιον του βιβλίου από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega απόψε!Είπαν διάφορες ιστορίες που περιέχονται στο βιβλίο.
Μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα ο “συνεργάτης”-πολίτης,που μετέφερε στον κύριο Πάγκαλο τις δικές του εμπειρίες:τον πλησίασαν λέει τρεις φορές από διαφορετικές μεριές και του πρότειναν διορισμό με αντάλλαγμα λίστα από 100 ψηφοφόρους κι αυτός ως βράχος ηθικής είπε και τις τρεις ΟΧΙ.
Μα βρε αθεόφοβε αν ο πολίτης και τις τρεις φορές αρνήθηκε πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι “μαζί τα φάγαμε”;

http://troktiko.eu/

zeidoron

filologos10.wordpress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.