17 Αυγούστου 2012

09:10
Διαβάστε και φρίξτε!
Ιδού οι θέσεις του ΚΚΕ για τους λαθρομετανάστες – Διαβάστε και φρίξτε!
Ζήλεψε φαίνεται την επιχείρηση «Ξένιος Ζεύς» ο (νεοδημοκράτης) δήμαρχος της Καλαμάτας κι έστειλε αυτές τις ημέρες επιστολή στην αστυνομία και στον εισαγγελέα, με την οποία ζητούσε την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από την πόλη του.

Κάπως αργά βέβαια το θυμήθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας, ο οποίος επιπλέον το ζήτησε από αναρμόδιους φορείς. Κάλλιστα θα μπορούσε –αλλά δεν το έκανε- να το ζητήσει από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της συγκυβέρνησης, ο οποίος δεν παρέλειψε να τον επισκεφθεί προχθές, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Κάτι που σημαίνει ότι το αίτημά του έγινε καθαρά για λόγους εντυπώσεων κι όχι ουσίας.

Στον δήμαρχο Καλαμάτας απήντησε το ΚΚΕ Πελοποννήσου, το οποίο εκτός από τις γνωστές θέσεις του για την επιχείρηση (εξαπάτησης της κοινής γνώμης) «Ξένιος Ζεύς», απευθυνόμενο στους εργαζόμενους, τους καλεί, «να παλέψουν για»:

«Να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα στους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα προκειμένου να διευκολυνθεί η έξοδός τους προς τα κράτη που επιθυμούν. Να νομιμοποιηθούν όσοι παραμένουν στην Ελλάδα.

Τη δημιουργία δημόσιων, αξιοπρεπών χώρων προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών, όπου θα παρέχεται ποιοτική και δωρεάν σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, θα γίνονται προληπτικές εξετάσεις, εμβολιασμοί και περίθαλψη (όπου χρειάζεται) και θα χορηγείται πιστοποιητικό υγείας στους νεοεισερχόμενους μετανάστες…».

Αυτές προφανώς είναι οι θέσεις του ΚΚΕ για το μεταναστευτικό. Δηλαδή, να δοθούν ελληνικά διαβατήρια στους λαθρομετανάστες που θέλουν να πάνε στας Ευρώπας (καθότι δεν υπάρχει άλλο ταξιδιωτικό έγγραφο με το οποίο να μπορούν να ταξιδέψουν). Δηλαδή, το ΚΚΕ ζητά να δοθεί σ’ όλους όσους μας έχουν κουβαληθεί από τα πέρατα της οικουμένης, ελληνική υπηκοότητα (δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βγάλει κάποιος διαβατήριο)! Μα τότε δεν πρόκειται να φύγει κανείς, όλοι εδώ θα μείνουν. Οι μόνοι που μπορεί να φύγουν θα είναι οι Έλληνες!

Κατά τα άλλα, στην εποχή που ζούμε, είναι τραγική ειρωνεία να απευθύνεσαι στους εξαθλιωμένους από τα Μνημόνια Έλληνες εργαζομένους, πολhttp://www.blogger.com/img/blank.gifλοί από τους οποίους αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης (ή για να το πούμε αλλιώς, δεν έχουν να φάνε), δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι τους και δεν ξέρουν αν την επομένη βρεθούν στο δρόμο, δεν έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εύχονται να μην αρρωστήσουν γιατί δεν περισσεύει φράγκο κ.τ.λ., και να τους ζητάς να παλέψουν για να έχουν δωρεάν (και… ποιοτική κιόλας!!!) σίτιση, στέγη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη οι λαθρομετανάστες!

Τέλος πάντων, σε κάθε περίπτωση τους παραδίδουμε στην κρίση των Ελλήνων εργαζομένων!

(ΥΓ): Άραγε, υπάρχει καμιά περίπτωση να διαφωνούν με τις παραπάνω θέσεις του ΚΚΕ οι Αμερικάνοι «ιμπεριαλιστές» και οι λοιποί φορείς της παγκοσμιοποίησης-ισοπέδωσης των λαών; Ας προβληματισθούν επ’ αυτού όσοι νέοι άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι σ’ αυτό το κόμμα-τέρας, νομίζοντας πως είναι «επαναστατικό», «αντισυστημικό», «αντιμπεριαλιστικό» κ.τ.λ.!
http://www.xryshaygh.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.