1 Αυγούστου 2012

11:27
Δωρεάν διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή στο Σύνταγμα ...με ταυτότητες
Πάνω από δύο τόνους πατάτες διένειμαν δωρεάν μόνο… σε Έλληνες, οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης γνωστός ως Καραϊσκάκης, στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα.

«Δεν ζητάμε κομματική ταυτότητα, ζητάμε μόνο να είναι Έλληνες» δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, διαβεβαιώνοντας παράλληλα πως η δωρεάν διανομή τροφίμων θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες. Ο Ηλίας της …Χρυσής Αυγής αντί για χαστούκια μοίρασε σήμερα.. πατάτες, μακαρόνια και λάδι σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη, τραβώντας μάλιστα την περιέργεια ξένων τουριστών, που απαθανάτισαν τη διανομή της βοήθειας με τον φωτογραφικό τους φακό!

«Δίνουμε προτεραιότητα σε ανέργους και πολυτέκνους αρκεί να είναι Έλληνες» τόνισε ο βουλευτής, δείχνοντας μας την ευαίσθητη του πλευρά.

Δεκάδες συμπολίτες μας περίμεναν υπομονετικά σήμερα το πρωί στην ουρά που είχε δημιουργηθεί στο Σύνταγμα, προκειμένου να λάβουν σακούλες με τα τρόφιμα που διένειμαν οι βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής, χωρίς όμως την άδεια του Δήμου Αθηναίων!

Στα σκουπίδια "πέταξαν" οι Χρυσαυγίτες την επιστολή του Δήμου σύμφωνα με την οποία η πλατεία Συντάγματος ΔΕΝ παραχωρείται σε κανέναν φορέα για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Όπως γράφει στην ανακοίνωση του, "ο δήμος Αθηναίων δεν παραχωρεί πλέον την πλατεία Συντάγματος για τέτοιου είδους εκδηλώσεις σε κανέναν φορέα ή κόμμα διότι η πρώτη πλατεία της χώρας δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους δράσεων. Για αυτό και ο ίδιος ο δήμος Αθηναίων επέλεξε το Πεδίον Άρεως για να δώσει τρόφιμα στις 20 Ιουνίου του 2012"

Μάλιστα ο δήμος Αθηναίων λέει στην ανακοίνωση του ότι το κόμμα μπορεί να χρησιμοποιήσει πλατεία στο Γκάζι ή εκεί όπου είχαν το προεκλογικό τους περίπτερο. Αυτό όμως τελικά δεν έγινε ποτέ, αφού οι Χρυσαυγίτες "έγραψαν" στα παλιά τους τα παπούτσια την ανακοίνωση και συνέχισα ακάθεκτα το έργο τους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.