27 Ιουνίου 2012

19:52

O πρόεδρος του 12% γιατί κυκλοφορεί με την λιμουζίνα του Υπουργείου Οικονομικών αξίας 750.000 ευρω; Μπορεί οι μνημονιακές κυβερνήσεις να έκοψαν με μεγάλη ευκολία μισθούς και συντάξεις, μπορεί να... έβαλαν με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία φόρους στους ανέργους και στους άστεγους!!!, αλλά όταν πρόκειται για τη χλιδή τους και την προστασία τους από την οργή που έχουν προκαλέσει στους πολίτες τότε το χρήμα δεν το υπολογίζουν.

Απόδειξη; Το θέμα, που δείχνει πόσο σέβονται...
το δημόσιο χρήμα αυτοί που εμφανίζονται δημοσίως ως υπέρμαχοι της καταπολέμησης της κρατικής σπατάλης,οι σωτήρες της πατρίδας και του λαού όπως έλεγε ο "κύριος"Βενιζέλος στη βουλή και στις συνεντεύξεις του,ότι θα μας "σώσει"...κυκλοφορεί με θωρακισμένη κρατική λιμουζίνα αξίας 750.000 ευρώ που την απέκτησε με...τον ιδρώτα ΜΑΣ!!!

Ωσάν ...σεΐχης του Κατάρ, χρέωσε αδρά τον ελληνικό λαό για να αποκτήσει την χλιδάτη και...γερμανική λιμουζίνα που φέρει την τελευταίου τύπου θωράκιση ειδική παραγγελία στο Ισραήλ!

Χθές βράδυ όλα τα...μεγάλα κανάλια της προπαγάνδρας σε απευθείας σύνδεσης με το σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στην Κηφισιά έδειχναν τα πλάνα της άφιξης του Βενιζέλου αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τόλμησε να πει ότι ο πρόεδρος που με το ζόρι και τους διορισμούς της τελευταίας στιγμής πήρε 12% και με ποιό δικαίωμα κυκλοφορεί με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ως υπουργός οικονομίας και οικονομικών;
http://greki-gr.blogspot.gr/
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.