25 Ιουνίου 2012

11:39
Φωτογραφία για Η γκρίνια στο ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει και... διαζύγια
Σε θέσεις μάχης είναι οι κορυφαίοι στο ΠΑΣΟΚ και περιμένουν από τον Ευάγγελο Βενιζέλο ναανακοινώσει το σχέδιο επανίδρυσης του κόμματος. Η εβδομάδα που πέρασε είχε πολλά νευρά στην Ιπποκράτους με τις εντάσεις και τις φωνές να είναι το κύριο χαρακτηριστικό των συνεδριάσεων του κόμματος.

Δεν ήταν λίγοι οι βουλευτές που διαφώνησαν έντονα με την επιλογή Βενιζέλου να απέχουν στελέχη του κόμματος από το νέο υπουργικό συμβούλιο. Μάλιστα έντονη ήταν η αντίδραση της κυρίας Διαμαντοπούλουόταν έμαθε ότι ο κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου πήγε στο Παιδείας και ξέσπασε κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ εγκαλώντας τον γιατί δεν έβαλε βέτο σε αυτή την επιλογή Κουβέλη.

Την ίδια ώρα, ξεσπαθώνει κατά Βενιζέλου και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος αναπολεί τις ημέρες του Γιώργου Παπανδρέου. Οι συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου προσπαθούν να εκτονώσουν την κρίση και να περάσουν στην επόμενη ημέρα στην Ιπποκράτους χωρίς ανατροπές και... διαζύγια.

Αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ αριθμεί στη Βουλή 33 βουλευτές. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στοχεύει να αναθέσει καθήκοντα σε εκείνους με τους οποίους συγκρούστηκε ώστε να αποφευχθούν οι γκρίνιες. Συγκεκριμένα έχει κατά νου τη συγκρότηση 15μελούς γραμματείας από κορυφαία στελέχη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης προορίζονται για κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι. Έντονα ακούγονται και τα ονόματα των Σαχινίδη, Σκανδαλίδη και Ανδρουλάκη. Οι κκ Π. Κουκουλόπουλος, Μ. Μπόλαρης και Τ. Ρήγας παίζουν δυνατά για τη θέση του γραμματέα της ΚΟ.

Ωστόσο οι πρώην υπουργοί σκέφτονται να ζητήσουν προσωπικά ραντεβού με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συζητήσουν σε ηπιότερους τόνους τις απόψεις τους.
newpost.gr
http://www.newsnow.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.