5 Ιουνίου 2012

18:08
Έως και 30.000 ευρώ λαμβάνουν κάθε μήνα οι ελεγκτές της Τρόικας από τα κοινοτικά ταμεία μέσω του ελληνικού Κρατικού Προϋπολογισμού για να δίνουν συμβουλές που οδηγούν στην εξαθλίωση τους Έλληνες

Χρυσά μπόνους στους Τροϊκανούς

Από 25.000 έως 30.000 ευρώ το μήνα κυμαίνονται τα χρυσά μπόνους(πέρα από τους παχυλούς μισθούς τους), που λαμβάνουν οι ελεγκτές της Τρόικας για να ελέγχουν και να συμβουλεύουν την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση τι θα πρέπει να κάνει ώστε να μην εκτροχιαστούν ... τα οικονομικά της χώρας, οδηγώντας παράλληλα τα 10 εκατομμύρια των Ελλήνων στην εξαθλίωση.
Ωστόσο όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του bankingnews τα χρήματα που παίρνουν καταβάλλονται μέσω του Κρατικού Προϋπολογισμού, και συγκεκριμένα μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων με κεφάλαια προερχόμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή τα κοινοτικά ταμεία, τα οποία πιστώνονται στο σκέλος των εσόδων του ΠΔΕ.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ήδη εγκρίνει το ποσό των 90 εκατ. ευρώ που θα «μοιραστούν» όσοι ελεγκτές έχουν έρθει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα, χωρίς να αποκλείεται ενίσχυση του συγκεκριμένου κονδυλίου στα 100 εκ. ευρώ καθώς η δύναμη των Τροϊκανών αναμένεται να ενισχυθεί το καλοκαίρι και αμέσως μετά τις εκλογές.
http://www.newsbomb.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.