16 Ιουνίου 2012

18:44

Ελπίζω κ. Καραγιαννόπουλε, η σπουδή που δείχνετε ως προς την εφαρμογή των νόμων, δεν θα περιοριστεί μόνο στις περικοπές μισθοδοσίας των εργαζομένων, αλλά θα διεκδικήσετε και τα διαφυγόντα κέρδη του Οργανισμού ως προς το αίτημα του κ. Σκορδά Γενικού Διευθυντή της ΝΔ.

Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα (τρόλεϊ) για πάνω από 32 ώρες ήταν αναγκασμένα να χρησιμοποιούν την πετρελαιοκίνητη αυτοκίνηση που διαθέτουν. Γιατί φρόντισε η υπηρεσία να κάνει δεκτό το αίτημα της ΝΔ (παγκόσμια αποκλειστικότητα) ως προς την απομάκρυνση του εναερίου δικτύου στην περιοχή της Πλ. Συντάγματος.

Αυτό που δεν γνώριζε ο κ. Σκορδάς και όφειλε να τον είχε ενημερώσει η υπηρεσία μας, είναι ότι δεν έφτανε απλώς να απομακρύνεις το εναέριο δίκτυο, αλλά έπρεπε να "κόψεις" και το ρεύμα και το ρεύμα δεν "κόβεται" τοπικά, όλη η ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος με τους γύρω δρόμους ήταν "εκτός".

Άλλωστε δεν νομίζω, ότι ο αξιότιμος κ. Σαμαράς θα έχει αντίρρηση στην καταβολή χρηματικής αποζημίωσης αφού όλοι θέλουμε την εξυγίανση και την ανάπτυξη των ΔΕΚΟ.

Όσο για το αίτημα του Γ. Δ/ντη της ΝΔ, δεν θα έπρεπε να έχει γίνει δεκτό, καθότι ο ίδιος ο κ. Σαμαράς είναι υπέρ της άποψης να απαγορευτούν οι πορείες και οι συγκεντρώσεις (που είναι εις βάρος του κοινωνικού συνόλου) στο κέντρο της Αθήνας ή θα πρέπει να γίνονται στο πεζοδρόμιο.

Κανονικά θα έπρεπε να σας καταλογίσω δόλο, γιατί κάνετε ότι είναι δυνατό για να διαβάλλεται την όλη προσπάθεια της ΝΔ στα μάτια του Ελληνικού Λαού!


Και για να μην παρεξηγηθώ την ίδια άποψη έχω για όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις, μη ξεχνάτε ότι είστε ο Πρόεδρος της εταιρείας και θα πρέπει να κάνετε ότι είναι δυνατόν για την διαφύλαξη των συμφερόντων της.
http://www.trolleatzis.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.