18 Ιουνίου 2012

18:55
Γερμανία: Δεν αλλάζει τίποτα στην Ελλάδα, ισχύουν όσα συμφωνήθηκαν
Ενημέρωση των δημοσιογράφων, για την πορεία της Ελλάδας μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, πραγματοποίησε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.
Στην ουσία δεν αλλάζει τίποτα, απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις Γερμανών δημοσιογράφων ο εκπρόσωπος της κ. Μέρκελ, τονίζοντας ότι ισχύουν όσα συμφωνήθηκαν. Πρώτα πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση, μετά να μεταβεί η τρόικα στην Αθήνα και τον τελευταίο λόγο θα έχει η τρόικα για το τι θα γίνει στην Ελλάδα, σημείωσε ο κ. Στράιτερ. Ερωτηθείς να σχολιάσει την χθεσινή δήλωση του Γκίντο Βεστερβέλε ότι μπορούμε να συζητήσουμε για το χρονοδιάγραμμα, ο κ. Στράιτερ αρχικά το αρνήθηκε και συνέχισε λέγοντας ότι ισχύουν όσα έχουμε συμφωνήσει.

Ο εκπρόσωπος του κ. Βεστερβέλε, δέχθηκε ότι ο υπουργός Εξωτερικών έκανε αυτές τις δηλώσεις και ανέφερε ότι αυτό μπορεί να γίνει σε μια διαδρομή, αφού έρθει πρώτα η τρόικα στην Ελλάδα και εφόσον στην Ελλάδα είναι διαβεβαιωμένο ότι υπάρχει καθυστέρηση στο πρόγραμμα καθώς υπήρξε μια μακρά προεκλογική και εκλογική περίοδο.

Δεν πρέπει να υπερφορτώνουμε την Ελλάδα, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, κ. Κάμπετερ.
http://www.imerisia.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.