29 Μαΐου 2012

13:03
Έξωση του ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους (;)

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι συσκέψεις στο ΠΑΣΟΚ, προκειμένου οι επιτελείς του Ευάγγελου Βενιζέλου να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή οργάνωση του κόμματος στις τελευταίες δυόμισι εβδομάδες πριν από τις εκλογές.

Την ίδια ώρα όμως, έχουν να αντιμετωπίσουν και σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Μετά τους εργαζόμενους στην Ιπποκράτους που εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι σε μεγάλο βαθμό, ορατό εμφανίζεται το ενδεχόμενο το κόμμα να μείνει… άστεγο. Αιτία, η καθυστέρηση στην καταβολή των ενοικίων – που έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται επικίνδυνα – για τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Ιπποκράτους 22. Τα πάντα όμως, φέρονται να εξαρτώνται από το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου.

Οι επιτελείς του κόμματος διαβεβαιώνουν ότι δεν έχει ξεκινήσει οποιαδήποτε διαδικασία έξωσης του ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους, ή οτιδήποτε ανάλογο, όμως το γεγονός της καθυστέρησης στην πληρωμή των ενοικίων παραμένει και το ενδεχόμενο γρήγορα να βρεθεί στον… δρόμο, είναι υπαρκτό.

Ήδη, καλά γνωρίζοντες στο ΠΑΣΟΚ, παραδέχονται ότι τυχόν περαιτέρω συρρίκνωση του εκλογικού του ποσοστού, θα επιδεινώσει τα πράγματα, καθώς το κόμμα δεν θα είναι σε θέση να συντηρεί καν ένα τόσο πολυτελές κτίριο (βιοκλιματικό, με σάουνες και υπερσύγχρονα γραφεία) λόγω έλλειψης ρευστού στα ταμεία του.

Σύμφωνα με το real.gr, η λύση δεν έχει βρεθεί, με τις πρώτες φωνές περί… επιστροφής στην Χαριλάου Τρικούπη, πάντως, να έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται, μαζί με τις αιχμές για την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου που «χρεοκόπησε» το κόμμα…

http://www.tsantiri.gr/

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ...ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ....ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ,ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.