11 Μαΐου 2012

19:05
Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ σάπισε -Το διαλύω και θα το ξαναφτιάξω

Την πρώτη από σειρά σαρωτικών αλλαγών που έχει προαναγγείλει στο ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, υλοποίησε σήμερα. Ζήτησε και έλαβε -το μεσημέρι- τις παραιτήσεις των μελών του πολιτικού συμβουλίου του κινήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι «υπάρχει αναντιστοιχία των οργάνων του ΠΑΣΟΚ με την ελληνική κοινωνία» και ότι «τα όργανα με τη σημερινή τους σύνθεση δεν είναι αντιπροσωπευτικά». Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι καταργούνται και όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ σε νομαρχιακό περιφερειακό επίπεδο.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε ο κ. Βενζέλος η παράταξη θα διαλυθεί και θα ξαναφτιαχτεί και ο επόμενος της πρόεδρος θα είναι 30άρης. «Το ΠΑΣΟΚ που γνωρίζαμε σάπισε», είπε καταλήγοτνας.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η iefimerida.gr, προανήγγειλε επιτροπή ανασυγκρότησης ενόψει του συνεδρίου που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Σεπτεμβρίου στην οποία θα μετέχουν οι εκλεγμένοι βουλευτές και μια σειρά άλλων στελεχών του κινήματος τα ονόματα των οποίων θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες.

Το ΠΑΣΟΚ είχε ΣΑΠΙΣΕΙ εδώ και χρόνια, απλά τώρα το κατάλαβες!

http://www.tsantiri.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.