8 Μαΐου 2012

09:42

politikoi-arxigoi

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Αυτό που συμβαίνει το περιμέναμε. Γι αυτό τους τα χώναμε τόσο καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να τους ξεβρακώσουμε και να τους παραδώσουμε σε δημόσια θέα με κίνδυνο τα γερόντια που τους ψήφισαν να πάθουν...συγκοπή.

Ο Βενιζέλος δεν μιλάει με τον Σαμαρά γιατί θέλει για πρωθυπουργό τη Δαμανάκη! (Την διαβάσαμε κι αυτή τη μακακία). Η Παπαρήγα δεν συνομιλεί με κανέναν γιατί έτσι έχει ορκιστεί στον Στάλιν και τι λόγο θα δώσει στους Παμίτες. Ο Τσίπρας θα δούμε αύριο, μεθαύριο, ο Σαμαράς φοβάται το θεριό που ζυγώνει μέσα στο κόμμα του. Ο Κουβέλης λέει τις δικές του αρλούμπες, ο Βενιζέλος κάθιδρος πάει κι έρχεται μέσα στα τριαντάρια χωρίς να χάνει κιλά. Αστείοι όλοι τους και ανίκανοι. Κονομημένοι και βολεμένοι, φοβίζουν τον λαό ότι έρχεται ακυβερνησία για να ξαναπάνε σε εκλογές. Για να βγούν μεθαύριο στα μπαλκόνια τους και να πούνε ή εκλογές και αυτοδυναμία ή χάος. Δεν το έχουν καταλάβει δυστυχώς οι πολίτες και για μια ακόμα φορά αναγκαζόμαστε να επαναλαμβάνουμε.

Αντί να πάρουν το μήνυμα ότι ο λαός αποδοκίμασε το μνημόνιο, το ΔΝΤ και τα γεράκια τους τραπεζίτες και τους τοκογλύφους με τους οποίους συνομιλούσε ο ανίκανος Τζέφρι( και οφείλουν σκεπτόμενοι μόνον υπέρ του λαού να πράττουν)σκέφτονται τα κομματικά τους οφέλη και την προσωπική τους επιβίωση. Δεν ρίχνει κανένας νερό στο κρασί του κινδυνεύοντας η νίκη του λαού(που έπρεπε σαφώς να εξαφανίσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), να μεταβληθεί σε αδιέξοδο.

Το μνημόνιο αποδοκιμάστηκε ρε ζώα. Το έχετε καταλάβει ή να ξαναβγούμε πάλι στους δρόμους;



http://www.makeleio.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.