13 Μαΐου 2012

21:36
Aκούγεται απίστευτο, κι όμως όχι απλά είναι αληθινό αλλά έχει γίνει αντικείμενο ευρείας συζήτησης μεταξύ συναδέλφων του.

Δημόσιος υπάλληλος που εργάζεται σε υπηρεσία της Πάτρας και λαμβάνει επίδομα τυφλότητας, είναι «πρωταθλητής» στο μπιλιάρδο!

Πρόκειται για υπάλληλο ο οποίος «κυκλοφορεί» σε διάφορα στέκια της πόλης, έχει όμως μανία... με το μπιλιάρδο! Φαίνεται πως η στέκα λειτουργεί ως... «μαγικό ραβδί» και η πάθησή του θεραπεύεται όταν βάζει «φάλτσα» στη λευκή μπάλα για να χτυπήσει με ακρίβεια τις υπόλοιπες.

Συνάδελφοί του λένε πως είναι τόσο καλός παίχτης που με δυσκολία μπορεί κάποιος να τον κερδίσει. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν είναι «μαϊμού» τυφλός, έχει όντως πρόβλημα στα μάτια, όμως αυτό φαίνεται πως δεν τον εμποδίζει να είναι μανιώδης και καλός παίκτης στην πράσινη τσόχα του μπιλιάρδου. Και βέβαια να χειρίζεται με μαεστρία, ευθύτητα, σταθερότητα και ακρίβεια την στέκα.

Στην Πάτρα πάντως παρά το σάλο που είχε ξεσπάσει πανελληνίως με επιδόματα σε «μαϊμού» τυφλούς, δεν είχε εντοπιστεί κάποιο τέτοιο κρούσμα.

Μάλιστα οι τυφλοί της Πάτρας είχαν ανταποκριθεί στην κλήση του Υπουργείου για επανεξέταση, ώστε να συνταχθεί νέος κατάλογος... χωρίς τους «μαϊμού» τυφλούς.
Πηγή: dete.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.