15 Μαΐου 2012

13:15
του Κ.Α.Μπογδανίδη

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ στην Ελλάδα αποκαλύφθηκε στην Κρήτη .

Όλος ο φάκελος και τα στοιχεία που φέρνει στο φως το CRETALIVE έχει ήδη σταλεί στον εισαγγελέα- Ατομα από όλη την Κρήτη εισέπρατταν εκατομμύρια...

Απάτες με τις κοινοτικές επιδοτήσεις έχουν γίνει πολλές. Αλλά εδώ ξεπεράσαμε τον εαυτό μας! Αποκαλύπτουμε σήμερα τη μεγαλύτερη ίσως απάτη που έχει γίνει στο νησί -και ασφαλώς η πιο...πρωτότυπη σε όλη την Ελλάδα- αφού εκατοντάδες άτομα από όλη την Κρήτη είχαν δηλώσει ως...ιδιωτικές ή ενοικιαζόμενες εκτάσεις το ίδιο το...φαράγγι της Σαμαριάς και όχι μόνο!

Ναι, καλά διαβάσατε, το ωραιότερο φαράγγι της Ευρώπης, ο παλιότερος ανακηρυγμένος εθνικός δρυμός(από το 1962 με βασιλικό Διάταγμα) της χώρας- των Λευκών Ορέων- έχει σχεδόν κατά...80% δηλωθεί ώστε να εισπράττονται κοινοτικές επιδοτήσεις για την κτηνοτροφία!

Από την έρευνα που έχει γίνει μέχρι τώρα μόνο το νησάκι ...Θεοδωρού των Χανίων εμφανίζεται να...μην είναι δηλωμένο, όλα τα άλλα δίνουν...επιδοτήσεις φουλ!

Μεταξύ των εκτάσεων που έχουν δηλωθεί είναι ορεινοί όγκοι στο Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, τις επιφάνειες αναδασώσεων στην περιοχή Άναβος και Καστιγιανόλακκος Σελίνου-Κανδάνου , το φαράγγι του Θερίσου, αλλά και την επιφάνεια αναδασώσεων Βλάτους Κισάμου!

Η συνεχεία των αποκαλύψεων στο Cretalive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.