24 Μαΐου 2012

19:11


Οι εκλογές που θα διεξαχθούν στη χώρα μας στις 17 Ιουνίου, επιβάλλουν για ακόμη μια φορά το κλείσιμο των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Έτσι, την Παρασκευή 15 Ιουνίου και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, τα σχολεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά.

Σύμφωνα με τη σχετική εγκύλιο του υπουργείου Παιδείας, «τα σχολεία που θα χρησιμοποιηθούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ως εξεταστικά κέντρα του Ειδικού Μαθήματος των Αγγλικών, την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012, θα παραδοθούν στις αρμόδιες αρχές στις 5 το απόγευμα».


Επίσης, το υπουργείο ζητά από τους διευθυντές των σχολείων, «που διαθέτουν τεχνικά μέσα διευκόλυνσης ατόμων με αναπηρίες (ράμπες κλπ.), να φροντίσουν ώστε να βρίσκονται στη διάθεσή τους».


Παράλληλα, με άλλη εγκύκλιο του, το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει τόσο τις διευθύνσεις εκπαιδευτικών όσο τα σχολεία και το υπουργείο Εσωτερικών, πως «τα σχολεία θα παραδοθούν στις δημοτικές αρχές το πρωί της Παρασκευής, 15 Ιουνίου, προκειμένου οι αίθουσες τους να χρησιμοποιηθούν ως καταστήματα ψηφοφορίας. Ως εκ τούτου, οι τίτλοι σπουδών των μαθητών της ΣΤ' τάξης θα αποσταλούν, για την εγγραφή τους στα γυμνάσια, στις 14 Ιουνίου και την ίδια ημερομηνία, θα χορηγηθούν οι τίτλοι προόδου των υπολοίπων τάξεων».

http://www.palmos965.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.