26 Μαΐου 2012

18:13
Την πεποίθηση ότι πλέον διαμορφώνονται οι συνθήκες για την αλλαγή των πανευρωπαϊκών συσχετισμών για την αναθεώρηση δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης, την ανακούφιση του ελληνικού λαού και την προστασία της Ελλάδας και της Ευρωζώνης, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά τη συνάντηση που είχε στην Ιπποκράτους με τον πρόεδρο της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Χάννες Σβόμποντα.
Βενιζέλος: Μπορούμε να αλλάξουμε τους δυσμενείς όρους του μνημονίου

Από την πλευρά του, στις κοινές δηλώσεις με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ. Σβόμποντα τόνισε ότι η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές και ειδικά εάν θέλει να αναπροσαρμόσει το οικονομικό πρόγραμμα και το μνημόνιο, πρέπει να περιλαμβάνει και τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και «ιδιαίτερα» του κ. Βενιζέλου, τον οποίο «εμπιστεύονται στην ΕΕ και τη διεθνή κοινότητα».

Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «τώρα βρισκόμαστε σε μια θέση που μας επιτρέπει να επαναπροβάλουμε τις ιδέες αυτές για να ανακουφίσουμε τον λαό, να προστατεύσουμε την Ελλάδα αλλά και την Ευρωζώνη γιατί είναι προς το κοινό μας συμφέρον».

ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;;;
ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Διάβασε τη συνέχεια εδώ αν θές.

http://www.ethnos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.