26 Μαΐου 2012

08:03

>Tην πρόθεσή του να δημιουργήσει πολιτικό όμιλο που θα του επέτρεπε «άνοιγμα στην κοινωνία» για την αποκατάσταση της εικόνας του, σχεδίαζε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όπως προκύπτει από τις σημειώσεις του.

Ο πρώην υπουργός είχε σε δεύτερο πλάνο την δημιουργία του ομίλου καθώς πρωταρχικός στόχος του ήταν η αθώωσή του, «πλήρης για όλα».

Ο πρώην υπουργός Άμυνας γράφει για τη δημιουργία του ομίλου: «Δημιουργία πολιτικού ομίλου με ινστιτούτο παραγωγής πολιτικής και στρατηγικής, για μία ανάδειξη πόλου νέας πολιτικής εξουσίας. Με κέντρα λειτουργίας και πολιτικού διαλόγου και συζητήσεις σε κάθε περιφέρεια, σε όλη τη χώρα».

Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει: «Εγώ ενδιαφέρομαι να αποκατασταθώ και να ασκήσω μαζί με άλλους στην κοινωνία μία νέα παρέμβαση. Να τελειώσω με τη δικαιοσύνη. Να ξαναβγώ στην κοινωνία και στους πολίτες. Να ξαναβγώ στην οικονομία ως σύμβουλος».

Δείχνει επίσης να έχει αποστασιοποιηθεί από τον πολιτικό χώρο που επί σειρά ετών βρισκόταν, καθώς σε σημείωμα του πιθανά προς πρώην συνεργάτη του, μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η κατάσταση έχει αλλάξει! Εγώ θα βρίσκομαι τώρα και για μία διετία κατηγορούμενος για ξέπλυμα και δωροδοκία στον εισαγγελέα. Οι πληροφορίες μου, μου λένε ότι εσύ τα κατάφερες και τα βρήκατε με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Από τη στιγμή που τα βρήκες με αυτούς, τα έχεις ήδη σπάσει μαζί μου».
http://www.tanea.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.