12 Μαΐου 2012

00:44
Έκανε πίσω ο Φ.Κουβέλης για συγκυβέρνηση με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Φοβήθηκε τις αντιδράσεις

Έκανε πίσω ο Φ.Κουβέλης για συμμετοχή της Δημοκρατικής Αριστεράς σε μια κυβέρνηση όπου θα συμμετέχουν μόνο το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, μιλώντας πριν λίγο στη ΚΟ του κόμματός του.

«Εξακολουθώ να λέω το ίδιο που έλεγα προεκλογικά, δε θα πάρω μέρος σε μία συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, χωρίς τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, η οικουμενική κυβέρνηση πρέπει να έχει εκείνες τις δυνάμεις που επέλεξε ο λαός με την ψήφο του», σημείωσε χαρακτηριστικά

Παράλληλα τόνισε ότι δεν θα συμπράξει προεκλογικά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισε ότι «από τη στιγμή που δεν συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να πάρει το βάρος της συμμετοχής του σε μία συγκυβέρνηση η οποία δεν θα είχε την απαιτούμενη νομιμοποίηση και η οποία δεν θα απεικόνιζε το αποτέλεσμα των εκλογών».

Στόχος της οικουμενικής κυβέρνησης είναι η σκληρή και άμεση διαπραγμάτευση του μνημονίου, επισήμανε και παρατήρησε ότι βάσει της επιστολής Τσίπρα προς τους Μπαρόζο, Ρομπάι και Ντράγκι υπάρχει μετατόπιση από τις αρχικές τοποθετήσεις για το θέμα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι γεγονός ότι οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ ήταν τέτοιες που δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει, χωρίς να διαλύσει το κόμμα του

ΠΗΓΗ: defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.