11 Μαΐου 2012

11:11
ΣύνδεσμοςΠεριμένει και αυτός να δρομολογηθούν εξελίξεις στη συνάντηση με τον Κ. Παπούλια

Πρόθυμος υπό προϋποθέσεις να πάρει μέρος στη - σε εξέλιξη - αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού δηλώνει ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Π. Καμμένος, που τάχθηκε ξανά χτες υπέρ της δημιουργίας κυβέρνησης «εθνικού σκοπού που θα καταγγείλει το μνημόνιο και η οποία μπορεί να προκύψει στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι το κόμμα του είναι πιστό στον «ευρωμονόδρομο», αφού είπε ότι καταγγελία του μνημονίου δε σημαίνει έξοδο από το ευρώ. «Στο Διεθνές Δίκαιο υπάρχει η δυνατότητα προσφυγής για την ακυρότητα μιας συμβάσεως, η οποία είναι επαχθής. Θα κάνουμε καταρχήν την επιτροπή λογιστικού ελέγχου η οποία θα προσδιορίζει το χρέος και εν συνεχεία θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη προκειμένου να καταγγελθεί το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο», ισχυρίστηκε, δείχνοντας πόσο ρηχό είναι το αντιμνημονιακό μέτωπο και το μέγεθος του αποπροσανατολισμού που προσπαθεί να επιβάλει στο λαό.

Ο Π. Καμμένος δεν ανταποκρίθηκε στην πρόταση του Ε. Βενιζέλου για συνάντηση στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών και δήλωσε ότι οι διερευνητικές εντολές έπρεπε να είχαν τελειώσει εδώ και δύο μέρες. Το μόνο, είπε, που έχει νόημα πλέον είναι η σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ανέφερε ότι ο σχηματισμός κυβέρνησης είναι ζήτημα πολιτικής και όχι προσώπων, αν και ξεκαθάρισε ότι δε θα δεχθεί πρόταση για κυβέρνηση στην οποία θα ηγούνταν οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.


http://www2.rizospastis.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.