6 Μαΐου 2012

07:59
Γράφει, το Ελεύθερο Πνέυμα” για το antikatoxiko

Τα βλέμματα ολόκληρου του κόσμου την Κυριακή θα είναι στραμμένα στη “μικρή” Ελλάδα, στην Ελλάδα που πάντοτε έβαζε πλάτη προφυλάσσοντας την Ευρώπη στην ιστορία της.
“Μικρή” όμως επικίνδυνη για να κάνει τη ζημιά και να αλλάξει τις παγκόσμιες ισορροπίες.
Θα μου πει κάποιος...
είσαι τρελός? Τι είναι αυτά που λες?

Δεν είμαι τρελός απλά παραμένω λογικός και με τι βοήθεια του μαθηματικού τομέα, τις πιθανότητες που μας παροτρύνουν να ρίξουμε τη ζαριά κατέληξα στα παραπάνω που σας ανέφερα, και τα οποία τα αναλύω συνοπτικά παρακάτω.

Ως blogger και αφιερώνοντας αρκετές ώρες στο διαδίκτυο έχω την πολυτέλεια-προνόμιο να μπορώ να παρακολουθώ τις τάσεις του σημαντικότερου εκλογικού σώματος που είναι οι ηλικίες 18-35 ετών, του εκλογικού σώματος το οποίο αυτή τη φορά είναι αποφασισμένο να κάνει τη διαφορά προσερχόμενο στην κάλπη. Πέραν λοιπόν του διαδικτύου υπάρχει και η συναναστροφή μου με αρκετούς συμπολίτες στη καθημερινότητα μου, όπως και στη δική σας εξάλλου οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους μου υπόσχονται μια μαγική Δευτέρα. Μια Δευτέρα που θα ταρακουνήσει το Παγκόσμιο κατεστημένο, το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα.

Δε μιλώ για νέα κόμματα ή παλαια τα οποία θα κάνουν τη διαφορά. Μιλώ για το εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο θα οδηγήσει τη Παγκόσμια Ελίτ των τραπεζών και τα πολιτικά τους τσιράκια (βλέπε Μέρκελ) όχι μόνο να χάσουν τον ύπνο τους αλλά να να τους φτάσει το σκατό στη κάλτσα.
Το πρωινό της Δευτέρας θα προσφέρει δύο επιλογές στο Πολιτικό μας σύστημα: α ) Τη συγκυβέρνηση “αριστερών” κομμάτων και ίσως όχι μόνον (καθώς Ν.Δ. βρίσκετε το πολύ στο 20% και το ΠΑΣΟΚ χαροπαλεύει για το 10%) ή β) Επαναληπτικές εκλογές. Και τα δύο μας εξυπηρετούν εξίσου καλά.
Ας υποθέσουμε ότι βρισκόμαστε στη 1η περίπτωση με τη συγκυβέρνηση. Η Ελλάδα θα αποτελέσει το έναυσμα για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και στις υπόλοιπες Μεσογειακές χώρες οι οποίες είναι έτοιμες να ακολουθήσουν και αυτές με τη σειρά τους το δρόμο της κολάσεως που περπατά η χώρα μας. Εάν το προχωρήσουμε και παραπέρα… Μία εθελούσια έξοδος της χώρας μας από το Ευρώ θα έκανε και τα PIGS να πηδήξουν από το καράβι του Ευρώ τινάσσοντας τα όλα στον αέρα.
Ας υποθέσουμε όμως ότι δεν έχουμε συγκυβέρνηση και επικρατεί το 2ο σενάριο των επαναληπτικών εκλογών, τότε η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει θα είναι με τη πλάτη στον τοίχο έχοντας σίγουρα οριακή πλειοψηφία εδρών. Η συγκεκριμένη Κυβέρνηση φοβούμενη όχι μόνον μήπως δυσαρεστήσει και ξεσηκώσει το λαό, αλλά και εάν κάποιος βουλευτής για τους δικούς του λόγους καταψηφίσει κάποιο αντιλαϊκό νομοσχέδιο. Η δε Ευρώπη? Όχι μόνο αϋπνία θα αποκτήσει αλλά θα αρχίσει να μας κάνει και τα γλυκά μάτια έχοντας στο μυαλό της το ντόμινο της κατάρρευσης του Ευρωπαϊκού πλέον εφιάλτη.

Θα μπορούσα πραγματικά να γράφω ώρες αναλύοντας τις σκέψεις μου και για να αποφευχθεί αυτό προσπάθησα συνοπτικά να παρουσιάσω τη λογική μου σκέψη.

Μην ξεχνάτε την Κυριακή συμμετέχουμε όλοι μας στο τελευταίο δημοκρατικό μας δικαίωμα που είναι η ψήφος. Κοιτάξτε να ψηφίσετε κάποιο κόμμα το οποίο θα επιτρέπει στη συνείδηση σας να είναι καθαρή και να κοιμάστε σα πουλάκια τη νύχτα. ΄

Άλλοι θα χάσουν τον ύπνο τους… Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε

http://antikatoxiko.blogspot.com/2012/05/6-n.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.