15 Μαΐου 2012

13:12
Καλώδια κι άλλα εξαρτήματα είχε βάλει "στο μάτι" ένας 58χρονος Χανιώτης, ο οποίος δε δίστασε να αφήσει την Εθνική Οδό ... στο σκοτάδι, "γδύνοντας" τους στύλους φωτισμού σε τμήμα της εθνικής οδού του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, στο ύψος του κόμβου Μουρνιών.

Ο 58χρονος συνελήφθη, χθες, στην περιοχή Νεροκούρου Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων. Ο άνδρας πιάστηκε επ'αυτοφώρω να αφαιρεί καλώδια από στύλους φωτισμού της εθνικής οδού Β.Ο.Α.Κ. Χανίων – Κισάμου. Στην κατοχή του βρέθηκαν καλώδια, εξαρτήματα από τους στύλους φωτισμού καθώς και πλήθος εργαλείων.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν ενώ παράλληλα ενημερώθηκε το τεχνικό τμήμα του Β.Ο.Α.Κ. για την αποκατάσταση της βλάβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Μάλιστα, η διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης έχει ζητήσει την ποινική δίωξη του 58χρονου, η δράση του οποίου ... ξεχείλισε το ποτήρι!

Όπως είπε στο Cretalive ο προϊστάμενος της δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, Γιώργος Παπαδάκης "μόνο στα Χανιά, έχουν κλαπεί συνολικά 15-20 χιλιόμετρα καλωδίων!"

"Η υπηρεσία δεν ξέρει πια τί να κάνει" - λέει ο κ.Παπαδάκης, υπογραμμίζοντας ότι εκτελούνται εργολαβίες για τον ηλεκτροφωτισμό οδικών τμημάτων, για να διαπιστωθεί λίγο αργότερα ότι ο δρόμος παραμένει στο σκοτάδι γιατί ... δεν έχει μείνει ούτε δείγμα καλωδίου!



Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.