8 Μαΐου 2012

00:45


Μόνο σε ένα σχολείο, το 1ο δημοτικό Πειραιά, το 38,5% των ψηφοφόρων του εκλογικού καταλόγου είναι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί από το 1900 έως το 1930!

Όπως αποκαλύπτει το Makeleio.gr, στα εκλογικά τμήματα 253, 254 και 255 του συγκεκριμένου σχολείου, από τους συνολικά 1.650 εγγεγραμμένους της Α΄ Πειραιώς, οι 900 είναι άνθρωποι που γεννήθηκαν στην αρχή του αιώνα (1900-1930), ενώ από τους υπόλοιπους 750, ψήφισαν μόλις οι 250. Οι υπόλοιποι αγνοούνται!

Τους εκλογικούς καταλόγους παρατήρησε μαθηματικός, μέλος της εφορευτικής επιτροπής, που του έκανε εντύπωση η μικρή προσέλευση του κόσμου. Μάλιστα, όπως μας είπαν κάποια άλλα μέλη που συμμετείχαν και στις δυο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, οι κατάλογοι παραμένουν ίδιοι εδώ και χρόνια, μόνο που πλέον ψηφίζουν μόνο τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα των... υπεραιωνόβιων ψηφοφόρων, που δυστυχώς έχουν πεθάνει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε στα περισσότερα εκλογικά τμήματα της χώρας, οπότε έχουμε βάσιμους λόγους να ρωτήσουμε τους ιερόσυλους: Τα ποσοστά της αποχής περιλαμβάνουν άραγε και τους νεκρούς;

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.