29 Απριλίου 2012

23:31
Βρε τι βρίσκεις στο facebook!
Μπορεί να έχει ορθογραφικά λάθη αλλά αυτός που τό έγραψε έγραψε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και μπράβο του.
Έχει ενδιαφέρων διαβάστε


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ , ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ , ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ, ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΙΜΟΚΤΟΝΗ, ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,, ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΗ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΗ.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΧΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΕΓΕΙΡΗ...

Να γιατι φτασαμε να είμαστε σημερα σε αυτη τη κατασταση......λιγοι απο τους λογους, που η ελλαδα μας παραδοθηκε στης ξενες δυναμεις....για μενα πρωσοπικα δεν φταινε ουτε ο sarkozi, ουτε η merkel, διοτι αφ ενος απο την στιγμη που ενα κρατος εχει μια ολοκληρη πολιτικη υγεσια που απαρτιζεται απο προδοτες, δεν θα ητουσαν και κοροιδα να αφησουν την ελλαδα να βγει απο τα προβληματα της, εδω φιλοι μου ενα αυτοκινητο αν θελουμε να αγορασουμε , και δουμε οτι καποιος που χρωσταει πολλα και το πουλαη σε τιμη ξεφτιλας, δε σκεφτομαστε να βοηθησουμε αυτο το ατομο, ισα ισα , παμε να του το φαμε ακομα και σε ποιο εξεφτελιστικη τιμη απο οτι το πουλαει....φανταστειτε λοιπον ενα κρατος ολοκληρο, το οποιο υπαρχει στο καλυτερο σημειο του χαρτη , και του πλανητη αν θα το αφηναν........ας δουμε λοιπον μερικες απο της απατες, το ξεπουλημα της πατριδας μας, και πως τοσα χρονια εχτιζαν πανω σε αυτη τη προδοσια ωστε τωρα η ελλαδα να ειναι εντελως μονη και αβοηθητη.......δεν μας φταινε οι ξενοι φιλοι μου, οι προδοτες οι δικοι μας φταινε.....και αυτους πρεπει σε αυτες της εκλογες να τους πεταξουμε μια και εξω απο την βουλη. ...παμε λοιπον μερικα ντοκουμεντα της εθνικης προδοσιας....

1) Υπερχρέωση της χώρας, διόγκωση του δημόσιου χρέους στο 114% (το 1981 το δημόσιο χρέος υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού, το 1985 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό και το 2001 έφτασε σε χρέος ρεκόρ 114% του ΑΕΠ )

2)Φτωχοποίηση του ελληνικού λαού με δυόμισι εκατομμύρια Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας και δημιουργία νεόπτωχης τάξης.

3)Συναίνεση Σημίτη - Παπανδρέου στον βομβαρδισμό Σερβίας-Κοσσυφοπεδίου, στο βομβαρδισμό δηλαδή ευρωπαϊκής(βαλκανικής) χώρας με ορατό τον κίνδυνο μεταβολής συνόρων στη βαλκανική γειτονιά μας με απρόβλεπτες συνέπειες για χώρες στα σύνορά μας.

4)Εξοπλιστικά προγράμματα είκοσι δις € από Σημίτη, αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και προβληματικών μαχητικών που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους. Φαίνεται ότι οι μόνοι που επωφελήθηκαν από τις συμφωνίες ήταν τα λαμόγια-μεσάζοντες τυπου τζοχατσοπουλου, , οι έμποροι και οι πολυεθνικές για τους οποίους εξασφαλίζονταν τεράστιες μίζες και προμήθειες, με υπερκοστολογήσεις και αστρονομικές υπερβάσεις των αρχικών συμβάσεων.

5) Οι δαπάνες για την άμυνα δεν εμφανίζονταν ποτέ στα κρατικά έξοδα αλλά εγγράφονταν μόνο σε ειδικούς λογαριασμούς της Τράπεζας της Ελλάδος (που σημαίνει ότι δεν μπορεί ποτέ να αποδειχτεί που πήγαιναν τα λεφτά και ποιος τα έπαιρνε) με αποτέλεσμα να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία το 2002. Μέχρι το 1998 είχαν ανοιχτεί 3 τέτοιοι λογαριασμοί από το 1998 μέχρι το 2004 ανοίχτηκαν πάνω από 100 : τα περίφημα διπλά βιβλία του Πασόκ).

6) TOR-M1 (ρώσικα αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά συστήματα μικρού βεληνεκούς) : πίσω από την προμήθειά τους βρίσκονται δύο δολοφονίες, εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών, κατασκοπεία, παρακολουθήσεις, απειλές και 474 εκ $ και το γεγονός ότι ουδέποτε καταβλήθηκαν στη χώρα μας τα αντισταθμιστικά οφέλη, ύψους 73 εκ. $.

7)Το τεράστιο φαγοπότι με τα δημόσια έργα και τις Ολυμπιακές υποδομές που χαρακτηρίζονται από καθυστερήσεις, υπερβάσεις και κακοτεχνίες, για πολλές από τις οποίες πληρώνουμε βαριά πρόστιμα. Με το κόλπο των σκόπιμων καθυστερήσεων στην ανάθεση των έργων οι υπουργοί Σημίτη προχωρούσαν σε απευθείας «τυφλές» αναθέσεις με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες, υποτίθεται κάτω από την πίεση του χρόνου ενώ στην πραγματικότητα ήθελαν απλώς να ευνοήσουν τους νταβατζήδες τους, δηλαδή τους χρηματοδότες τους.

8) Στα δημόσια έργα κατασκεύαζαν δρόμους καρμανιόλες αλλά φούσκωναν οι τσέπες των ευνοούμενων 'πράσινων κατασκευαστών' , κυρίως του Μπομπολικού Άκτωρα ο οποίος έπαιρνε όλα τα έργα και όποιο έργο δεν κατασκεύαζε το έπαιρνε για να το δώσει υπερεργολαβία.

9) Βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με χορήγηση ελληνικής ταυτότητας και εκλογικού βιβλιαρίου ακόμη και σε σεσημασμένους κακοποιούς από τις πρώην κομουνιστικές χώρες. Υπόσχονταν αγροτική γη και διορισμούς σε Ουκρανούς, Ρώσους και Γεωργιανούς, «κατασκευάζοντας» ομογενείς και ταυτόχρονα ψηφοφόρους. Λίγους μήνες μετά τις εκλογές ανακλήθηκαν χιλιάδες ελληνοποιήσεις αφού η παρανομία της έκδοσής τους ήταν ολοφάνερη και καραμπινάτη. Είχαν όμως προλάβει να ψηφίσουν. Αποτέλεσμα η νόθευση των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000.

10)Υπόθεση Στέγκου: στο ξενοδοχείο του οποίου δεξιώθηκε τους Ευρωπαίους ηγέτες κερνώντας τους γιαούρτια 100 εκ. δραχμών. Ο Στέγκος καταδικάστηκε αργότερα σε 3 έτη φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο για τα αδικήματα της παράβασης χρηματιστηριακής νομοθεσίας, παραπλάνησης επενδυτικού κοινού, διασποράς ψευδών ειδήσεων και άμεσης συνέργιας στις πράξεις αυτές.

11) το μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων (Άγιος Κοσμάς) με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του Φυντανίδη, Βιργινίας Βεντουράκη, μέσω της Ολλανδικής κατασκευαστικής De Boer.

12)Αγροτικό Ζήτημα : τις δύο τελευταίες δεκαετίες δόθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση τρισεκατομμύρια για την αναδιάρθρωση της αγροτικής παραγωγής και οικονομίας και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της ελληνικής γεωργίας. Οι επιδοτήσεις όμως χρησιμοποιήθηκαν μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους. Οι αναμενόμενες αναδιαρθρώσεις δεν έγιναν ποτέ γιατί τα πολλά χρήματα απορροφούνταν από ανθρώπους που δεν τα δικαιούνταν, απορροφούνταν από απατεώνες, ι

13) Προμήθειες στα νοσοκομεία : εικονικές τιμολογήσεις και υπερτιμολογήσεις φαρμάκων και ιατρικών υλικών και εργαλείων από 300% - 1500%.

14) Το φιάσκο της οδού Νιόβη στις 23/9/1998 : με την καταδίωξη του επικίνδυνου Σορίν Ματέι που με μια χειροβομβίδα απέδειξε την πλήρη ανεπάρκεια της αστυνομίας και της ηγεσίας της. Τραγικό θύμα της ιστορίας, η 25χρονη Αμαλία Γκινάκη. Μετά το φιάσκο ο Σημίτης διόρισε αρχηγό της ΕΛ.ΛΑΣ τον αντιστράτηγο Γεωργακόπουλο, την ίδια στιγμή που ο εισαγγελέας Γεράκης ερευνούσε σκάνδαλα που εμπλέκονταν ο Γεωργακόπουλος. Αργότερα τον επιβράβευσαν με τη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών.

15) το 2003 ο Μισέλ Ζοσεράν πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES κατήγγειλε για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού. Υποστήριξε ότι η δωροδοκία είναι αναπόφευκτη στην Κορέα, Ιταλία, Ελλάδα και Αφρική. Γαλλικές εφημερίδες υποστήριξαν με στοιχεία, ότι η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων δόθηκε στους Αμερικάνους βάσει της μεγαλύτερης δωροδοκίας αφού ο THALES δωροδοκούσε τον υπουργό Άμυνας από 7% - 10% και δεν πήρε το έργο. Όσο για τη δωροδοκία ο Έλληνας αντιπρόσωπός τους του υπέδειξε ότι πρέπει να προβλεφτεί μια δωροδοκία ύψους 7%-10% στον Έλληνα υπουργό Άμυνας. Τελικά την ασφάλεια 'κέρδισε' η εταιρεία του Dick Cheney (αντιπροέδρου της Αμερικής) ο οποίος και απευθύνθηκε κατευθείαν στο Σημίτη και στο Χρυσοχοΐδη και όχι σε υπουργούς του.

16) Για τέσσερα κακουργήματα άσκηθηκε δίωξη κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπακωνσταντίνου και της χρηματιστηριακής εταιρείας ΑΡΤΙΟΝ για τα ομόλογα του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ).

17) Ληστρικό πασοκικό σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ : οι κυβερνήσεις του πασόκ για να «στρογγυλοποιήσουν» τα τεράστια ελλείμματα της εταιρείας αλλά και κυρίως για να τα «εξαφανίσουν» κάτω από το χαλί, τα «έβαζαν» σε ειδικό λογαριασμό «αναπόσβεστων εξόδων ιδρύσεως της εταιρείας»!

18) Το 2001 το πασόκ για να καλύψει ένα χρέος 2,8 δις έστησε τη μεγαλύτερη κομπίνα στην ελληνική ιστορία : το πράσινο δομημένο ομόλογο του 2001 με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ' αυτό "παίχτηκαν" 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 54 δις Ευρώ.

19) Η λεηλασία των ταμείων από το Πασόκ. Για τα ταμεία αυτά σήμερα κόπτεται ...; Το 2002 - 2003 χάθηκαν μόνο μέσω της "Ακρόπολις" χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €. Συνολικά χάθηκαν από τα σαϊνια του πασόκ πάνω από 3,5 δις € (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας λυτές και λυσσασμένες τις διοικήσεις των ταμείων να κάμουν παιχνίδι. Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €. Το 2002, ο Υπ. Οικονομίας Χριστοδουλάκης καλούσε τις διοικήσεις του ΙΚΑ να παίξουν σε πολυετή ομόλογα για να καλύψουν τα ελλείματά τους.

20) Σκάνδαλο ΑΡΙΑΔΝΗ : το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Το Πασόκ υποχρεούται να απαντήσει : ...;το πασόκ σφυρίζει ΚΛΕΦΤΙΚΑ!

21) το χειρότερο ήταν η πλασματική αύξηση του ελλέιμματος το 2009 απ΄ο τον Γ.Παπακ/νου και φυσικό αποτέλεσμα αυτού το ΔΝΤ στην Ελλάδα, τα υπόλοιπα τα ζείτε δεν χρειάζονται υπενθυμιση..

22) τα σκανδαλα κωσκοτα ,κουτσογιωργα, και τα περιφημα pampers, το σκανδαλο σιαλιαρελη, και βεβαια το σκανδαλο αλαφουζου ,μητσοτακη με το .1.500.000 δολλαρια...και μαλιστα τις υπόλοιπες εκταμιεύσεις που έκανε από την εταιρεία MAYO, την ίδια ακριβώς εποχή που έκανε τον τιμητή και έστελνε στα δικαστήρια τον Παπανδρέου και τον Κουτσόγιωργα για δωροδοκία και μαύρο πολιτικό χρήμα...

23) το σκανδαλο λιαπη και στυλιανιδη υπουργοι μεταφορων επι νεας δημοκρατιας, δύο πρώην υπουργών Μεταφορών των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, του Μιχάλη Λιάπη και του Ευριπίδη Στυλιανίδη, σκόνταψε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου, διερευνώντας την υπόθεση των παράνομων αδειών κυκλοφορίας σε φορτηγά Δημόσιας Χρήσης. Όπως αποκαλύπτει η Realnews, η κ. Φάκου έστειλε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δύο δικογραφίες που αφορούν παρόμοιες υποθέσεις, ζητώντας να διαβιβαστούν στη Βουλή με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών Και συγκεκριμένα, στις 21/10/2009, δικογραφία που σχηματίστηκε για παράνομα εκδοθείσες άδειες από Αγρίνιο και Πειραιά επί υπουργίας Στυλιανίδη καταγγελία επιχειρηματία από τον Βόλο για μετατροπή αδειών φορτηγών Δ.Χ. επί υπουργίας Λιάπη, η οποία όμως απαγορεύεται βάσει σχετικού νόμου. Ήδη ο κ. Τέντες ανέθεσε στον αντεισαγγελέα του Α.Π., Νίκο Παντελή, την πρώτη δικογραφία (η δεύτερη δεν έχει χρεωθεί ακόμη)

24. Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο λαός στην εξουσία» ήταν ένα από τα συνθήματα που έφεραν το 1981 το Σοσιαλιστικό Κίνημα στην κυβέρνηση και έμελλε να εδραιωθεί στην πολιτική σκηνή της χώρας.Καθ' όλη την περίοδο διακυβέρνησης για πολλούς διατυπώθηκαν κατηγορίες για σκάνδαλα, για συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, για πλουτισμό, για ιδιοτέλεια... Αλλωστε, οι όροι περί εξεταστικών και προανακριτικών επιτροπών άρχισαν να ακούγονται στη Βουλή περί το 1985. Οταν και ο τότε πρόεδρός της, σε κάποια συνεδρίαση, ακούστηκε να λέει ότι τέτοια αντιπαράθεση είχε να ακουστεί από το ναυάγιο της Φαλκονέρας. Στο μεταξύ πολλές υποθέσεις απασχόλησαν την κοινή γνώμη, πολλές εξεταστικές έγιναν στη Βουλή, πολλά ακούστηκαν για τον περίφημο νόμο περί ευθύνης υπουργών... Πολλά πορίσματα χωρίς ενόχους εκδόθηκαν. Και μέχρι σήμερα, για σκάνδαλα μιλάμε...

1986 Η Ν.Δ. ζητά τη σύσταση εξεταστικής για την ΠΥΡΚΑΛ, την εφημερίδα «Ελεύθερη Γνώμη» των Πόπωτα-Λιντοβόη και την Τράπεζα Κεντρικής Ελλάδας. Ακούγεται πρώτη φορά το σκάνδαλο ελληνοποίησης του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, για το οποίο, το 1989, παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασόπουλος.

1987

Τηλεφωνικές υποκλοπές από την ΕΥΠ. Γίνεται προανακριτική το 1989 με κατηγορούμενο τον Α. Παπανδρέου και παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο. Δεν εκδικάζεται η υπόθεση, η δίωξη αναστέλλεται.

1989 Εξεταστική για την «αγορά του αιώνα» (αεροσκάφη «Μιράζ»-πύραυλοι «Μάτζικ». Καταλήγουν σε αντικρουόμενα πορίσματα.

1995

Η «βίλα της Εκάλης» προκαλεί τη γνωστή ρήση του Β. Γιαννόπουλου, που έμελλε να μείνει στην ιστορία: «Ενα κωλόσπιτο δεν θα μας ρίξει».

1999

Κυβερνητικά στελέχη συνδέουν την έκρηξη στο ταμπλό της Σοφοκλέους με την καλή πορεία της ελληνικής οικονομίας. Στο Χρηματιστήριο της Αθήνας αλλάζουν χέρια χρήματα, που αντιστοιχούν στο μισό ΑΕΠ της χώρας. Αργότερα μάθαμε για χειραγώγηση του γενικού δείκτη μέσω της ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών) και ασφαλιστικών ταμείων

2000

Το ναυάγιο του «Εξπρές Σαμίνα» αποκάλυψε το μονοπώλιο στην ακτοπλοΐα, που είχε στηθεί γύρω από τη Minoan Lines.

2001

Ποινική δίωξη του εισαγγελέα κατά της διοίκησης της εταιρείας «Κτηματολόγιο Α.Ε.». Το 2006 ασκήθηκαν διώξεις σε δύο από τους 23 κατηγορούμενους.

2003

Κατακύρωση της σύμβασης 994 του ΟΣΕ για τον προαστιακό στην εργοληπτική «Siemens - ΑΚΤΩΡ - ΤΕΡΝΑ». Υποτίθεται ότι οι προεκτάσεις θα ήταν έτοιμες το 2004 προ της διοργάνωσης των Ολυμπιακών στην Αθήνα...

2004

Το περίφημο σύστημα C4Ι για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων αναλαμβάνει η SAIC. Το σύστημα υπολειτούργησε κατά τους αγώνες, η παραλαβή του εξακολουθεί να σέρνεται μέχρι τις μέρες μας. Αποσχόλησε και αυτό Εξεταστική της Βουλής.

2010 Αποκαλύπτεται ότι η γερμανική Daimler έκανε μαύρες πληρωμές για συμβάσεις της περιόδου 1998-2008. Μίζες και για τη ΜΑΝ την περίοδο 2002-2005 με πληρωμές από το παραλογιστήριο της θυγατρικής της Neoplan για τα 140 ολυμπιακά τρόλεϊ.

Υπόθεση Siemens. Πολιτικό χρήμα φάνηκε μόνο για τον Θ. Τσουκάτο και τον Τ. Μαντέλη. Δεκάδες οι εγγραφές στα ημερολόγια του Μ. Χριστοφοράκου, ο οποίος διέφυγε (επί Ν.Δ.) στη Γερμανία.

Το σπίτι του Α. Τσοχατζόπουλου στη Δ. Αρεοπαγίτου και η διαδρομή της αγοράς του μέσω οφ-σορ εταιρειών. Ασκήθηκε δίωξη τον περασμένο Ιούλιο, ο ίδιος δήλωσε ότι προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων..οπου βεβαια εδω η θα ανοιξουν στοματα και θα βγουν στη φορα πολλα, η μετα της εκλογες να περιμενεται να βγη ολη η οικογενεια εξω....

Το σκάνδαλο της αγροτικής ασφαλιστικής εταιρείας. Πέραν των παρανομιών που αποκαλύφθηκαν και της διασπάθισης δημοσίου χρήματος, εξασφάλιζε, την δεύτερη τετραετία του Πασόκ, στα διευθυντικά της στελέχη, μισθούς από 25 έως 33 εκατομμύρια δρχ. μηνιαίως, με τη μέθοδο των προμηθειών….. ενώ την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα αμείβονταν με μισθούς πείνας….

Σκάνδαλο πλαστογραφίας στο υπουργικό συμβούλιο. Ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Κώστας Ζώρας διώχθηκε για πλαστογραφία με σκοπό την παράνομη παράταση δύο νομικών συμβούλων της Τραπέζης της Ελλάδος.

Υπόθεση Γιώργου Δρέγου» :ο πολυθεσίτης(ένας εκ των πολλών) δικηγόρος του Πασόκ. Ως νομικός σύμβουλος του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων απαίτησε «λάδωμα» 15 εκατομμυρίων δραχμών από ιδιοκτήτη οικοπέδου για να συμπεριληφθεί το οικόπεδό του, στους σχεδιασμούς του Οργανισμού…..
8. ΠΡΟΜΕΤ 1:«ο πικρός καφές»: ενώ η επίσημη τιμή του εισαγόμενου καφέ κατά τόνο ήταν 1500 δολάρια, η κρατική ΠΡΟΜΕΤ τον εισήγαγε λαθραία, υπερτιμολογώντας στα 2000 δολάρια τον τόνο.

ΠΡΟΜΕΤ 2: «τα σάπια ξύλα». Η ΠΡΟΜΕΤ αγόρασε από φιλανδική εταιρεία εξαγωγών ξυλείας ποσότητες καυσόξυλων έναντι του εξωφρενικού τότε ποσού των 250 εκατομμυρίων δρχ., η οποία κρίθηκε ακατάλληλη από τους Έλληνες ξυλουργούς και τελικά σάπισε στο λιμάνι της Ελευσίνας
10. Σκάνδαλο ΑΓΡΕΞ: σειρά από κομπίνες και υπεξαιρέσεις αποκαλύφθηκαν και στις «Αγροτικές Εξαγωγές» (ΑΓΡΕΞ)

Αριστείδης Χρήστου. Ο χρυσοδάκτυλος της Εθνικής Τράπεζας που καταχράστηκε 147 εκατομμύρια δρχ. Στην υπόθεση εμπλέκονταν και η πρώην γραμματέας του Μένιου Κουτσόγιωργα.

Αθανάσιος Πόπωτας:ο φιλόδοξος εκδότης φιλοπασοκικών εφημερίδων, εκ των οποίων όλες αποδείχτηκαν βραχύβιες, τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης πέντε ετών για κατάχρηση 57 εκατομ. δρχ. από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Εξαφανίστηκε για να μην εκτίσει την ποινή του. Ο Πόπωτας εκφράζει μια ολόκληρη «ρομαντική» νοοτροπία «πανελλήνιου σοσιαλισμού» της πρώτης τετραετίας. Αυτής του μικρομεσαίου «σοσιαλιστή» που ήταν υποταγμένος πλήρως στον λαϊκισμό του προέδρου και έβλεπε διέξοδο οικονομικής ανέλιξης μέσω της κομματικής υποταγής. Αργότερα ήρθαν τα εκδοτικά θηρία που ήθελαν τους πολιτικούς υποταγμένους στα δικά τους συμφέροντα.

. Πυρκάλ 1: η Πυρκάλ πουλούσε στο Ιράκ 112$ την οβίδα και στον ελληνικό στρατό 201$ !
Πυρκάλ 2: η αγορά του άχρηστου ναυπηγείου πλαστικών σκαφών στο Λαύριο έναντι του ποσού των 370 εκατομ. δρχ.!

και βεβαια το οποιο το αφισα για το τελος, ειναι ερχεται ενας κυριος ΣΑΜΑΡΑΣ ο οποιος ενω το επεζε παληκαρι, αντιμνιμονιακος, μαλιστα σε βαθμο που τον πιστεψα και εγω, να υπογραφη ,ολο το πακετο μνημονιου,, και εχει το θρασος να φωναζη οτι θα μας σωση, ξεχασε οτι απο το 2005 ως το 2009 οπου κυβερνησε η νεα
δημοκρατια, και σε οσους μηνες κυβερνηση ηταν ειχε τα καθε μηνα και ενα η δυο σκανδαλα??? και οταν λεμε σκανδαλα φιλες και φιλοι, ενοουμε παρτυ δισ...........
πως λοιπον κυριε βενιζελο, προεδρε του πασοκ και κυριε σαμαρα ερχεσται τωρα και λετε οτι το πασοκ απο την μια και η νεα δημοκρατια απο την αλλη ειναι το μονο κοματα που θα μας βγαλουν μεσα απο αυτο το αδιεξοδο? εσεις εκεινες της εποχες που ησασταν?? τιποτα δεν ειχατε ακουση για αυτα τα σκανδαλα?? για αυτο το μεγαλο φαγωποτι????? και τον ποιο αφελη, χαζο ενος χωριου να ρωτησης , και να του εκθεσης αυτα τα θεματα , θα σου απαντηση οτι αποκλειεται να μη ηξερες κατι.....φιλοι και φιλες του facebook εμεις που συνομιλουμε καθημερινως, εδω ..λεμε τα παραπονα μας, βγαζουμε την αγανακτηση μας, εχω ενα να σας πω....δεν φταινε οπως προανεφερα ουτε οι γερμανοι, ουτε οι γαλλοι, ουτε οι τουρκοι, ουτε κανενας....φταιμε εμεις οι ιδιοι, που ενω ακουγαμε στης τηλεορασης , στα ραδιωφονα, ολες αυτες της μεγαλες απατες, εμεις συνεχιζαμε και ψηφιζαμε αυτα τα καθαρματα.....μας θαμπωσαν τα δανεια, τα φτηνα αυτοκινητα, μας θαμπωσαν τα χρηματηστηρια που πολοι απο εμας επεξαν και οσοι ιτουσαν ξυπνιοι κερδισαν, και δυστυχως αυτοι οι κυριοι απατεωνες μας εριξαν στο τραπεζι τα ψυχουλα να μας θαμπωσουν, ενω πισω απο τη πλατη μας γινοταν το παρτυ του ξεπουληματος της ελλαδας.........τουλαχιστον αυτες της δυσκολες ημερες της πατριδας μας, και της νεοτερης ιστοριας μας, ας γραψουμε μια νεα σελιδα , πετοντας αυτα τα καθηκια καθαρματα εξω απο το κοινοβουλιο....βλεπω πολους φιλους δυστυχως ακομα να πιστευουν, να προσκυνουν, και να ειναι ετοιμοι να πανε να ψηφισουν αυτους τους προδοτες, και λυπαμε πολυ διοτι οι ιδιοι θα ειναι εδω σε ενα μηνα και θα κλαινε με μαυρο δακρυ οταν θα τους περνη τα σπιτια η τραπεζα...αδελφια ελληνες , ψηφοφοροι του πασοκ και της νεας δημοκρατιας, τουλαχιστον μια φορα αποδειξτε οτι δεν ειστε κοματοσκυλα , και αποδειξτε οτι αγαπατε την ελλαδα, αγαπατε το μελον τον παιδιων σας, αγαπατε τα ιδια σας τα παιδια...μη καταδικαζεται μαζι με τα δικα σας και τα δικα μας παιδια.....καθημερινως ακουω στης τηλεορασης τα γκαλοπ των δημοσκοπησεων, και οπου οι δημοσιογραφοι χτυπουν παλαμακια που τα ποσοστα των δυω κομματων εχουν πεση και των δυο μαζι στο 32 % ..ομως αναλογιστικατε οτι ενα 32% ενος πληθυσμου απαρτιζεται απο 10.000.000 κατοικους ποσοι ειναι αυτοι οι ψηφοφοροι???? εγω το βγαζω περιπου στα 4.000.000 εκατομυρια ψηφοφορους....και εδω μου γενατε ενα ερωτημα μεγαλο, που αμεσως μου καταριπτη τα οσα ειπα πριν για τους γερμανους ,γαλλους ολανδους........η ελλαδα εχει 4.000.000 λαμογια κλεφτες απατεωνες οπου θελουν αυτο το συστημα να επικρατηση??????,...η ειμαστε εντελει τοσο μαλακας λαος, που εχω πλεον την απορια αν αυτος ο λαος ειχε πραγματικα βυζαντιο για 600 χρονια.....αν επικρατει ο πρωτος ισχυρισμος...τοτε αδελφια ειμαστε καταδικασμενοι , και αφημενοι στα 4.000.000 που οριζουν και καλιεργουν ολο αυτο το πολιτικο συστημα στην πατριδα μας.....εκανα αυτη την μικρη αναδρομη ,μηπως και την ιστατη στιγμη, κατεβουν κατα πολυ αυτα τα ποσοστα......για μενα πρεπει και τα δυο κομματα, να μη ξεπερασουν το 10% ..αν ειμαστε σοβαροι, αν θελουμε να πιστευουμε σε ενα αυριο καλυτερο για τα παιδια μας, ετσι πρεπει να πραξουμε.....μην σας ξεγελουν τα νεα κοματα, μπακογιαννης, καμμενου, κατσελης, διοτι ειναι ενα παιχνιδι που φτιαχτηκε εξ επιτιδες να ξεγελασουν και παλι τον λαο. ειδαν οτι στης εκλογες που θα ερχοτουσαν δεν προκειτε να εβγαιναν, και εκαναν αυτο το βρωμικο παιχνιδακι , κανοντας τους τυχαια και ξαφνικα επαναστατες, και μετα οταν τους δειτε να συνεργαζονται ολοι μαζι παλι , να μη απορισεται.....σας ευχαριστω για το λιγο χρονο που διαθεσατε ..και πιστευω οτι ισως αυτη τη φορα να σταθουμε ανταξια στης δυναμεις μας....και ξαφνικα ακουω τον βενιζελο να μη επιτρεψουμε να μπει στη βουλη η χρυση αυγη???? γιατι?????? δημοκρατια δεν εχουμε? πως στη δημοκρατια απαγορευης σε καποιο κομμα να μπει στο κοινοβουλιο??? πως μπορεις βενιζελο και σαμαρα , να κατηγορειτε , ενα κομμα που οταν σας καταθετω εδω μια μικρη σειρα σκανδαλων, που ριμαξαν το κρατος μας, εσεις να τους απαγορευεται να εισελθουν στο κοινοβουλιο...αγαπητοι φιλοι μη θεωρηθω φασιστας, για αυτα που λεω ουτε ακραιως, ομως μου γενατε μεγαλο ερωτημα γιατι αυτος ο φοβος ολων των πολιτικων κομματων, να μην εισελθει στη βουλη η χρυση αυγη......στο ενα φοβαμε οτι δεν θελουν να εισελθει διοτι ισως ανακαλυψουν ολες της λοβυτουρες τους και της βγαλουν στον ελληνικο λαο,και το αλλο ειναι οτι εντελει το ελληνικο κοινοβουλιο ειναι αποκλειστικο μαγαζι, πασοκ νεας δημοκρατιας κκε συριζα....καποιος φιλος μου ειπε ενα εξης σωστο........η χρυση αυγη ειναι ακραιοι, διοτι πιστευουν στον χιτλερ, που εκανε τα αισχη.....ενω ο κουμουνισμος του σταλιν που εκανε τα αισχη των αισχων, δεν ειναι εγκληματα διοτι ηταν υπερ της δημοκρατιας.....αυτοι ειμαστε...δυστυχως........με λιγα λογια φιλες και φιλοι, πριν πατε να ψηφισεται, τουλαχιστον αυτα τα δυο κομματα , σκεφτητε τα αναγραφομενα μου, ειναι ενα μικρο ειδος της διαφθορας τους......τους θελεται???? μετα μη κλετε.....στο χερι μας ειναι να εξαφανιστουν αυτα τα λαμογια μια για παντα απο τον τοπο μας,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.