1 Απριλίου 2012

22:00



Το τελευταίο διάστημα και μετά τη δημοσιοποίηση του καινούργιου σήματος της εταιρείας, έχουμε γίνει αποδέκτες πολλών παραπόνων όσο αφορά τη διαδικασία της επιλογής του λογοτύπου της Ο.ΣΥ.ΑΕ. (Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν).

Παρ' όλα αυτά θα ασχοληθούμε σήμερα με τις βαρκούλες...

Να σας θυμίσουμε λοιπόν κ. Καραγιαννόπουλε (γιατί άνθρωπος είστε και λάθη κάνετε;;;) ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση με ημερομηνία 6-7-2011, που ανακοινώσατε στο προσωπικό τον διαγωνισμό για το λογότυπο, ότι ζητούσατε από τους ενδιαφερόμενους να χρησιμοποιηθούν 4 συγκεκριμένα χρώματα.

(Μπλε, Γαλάζιο, Μοβ και κίτρινο).

Στο λογότυπο που βλέπετε παραπάνω, μήπως μπορείτε να μας πείτε που ακριβώς υπάρχει το Μπλε χρώμα;

Στην ανακοίνωση γίνετε λόγος για επιτροπή που θα αξιολογήσει όλες τις προτάσεις, δεν αναφέρει πουθενά, ότι θα το επιλέξετε ΕΣΕΙΣ και θα το θέσετε προς έγκριση στο Δ.Σ.!

Κλείνοντας την ανακοίνωση αναφέρετε ότι η συμβολή όλων των εργαζομένων στην πορεία της εταιρείας είναι σημαντική!

Έτσι εννοείτε εσείς το σημαντικό;
Αποφασίζουμε και διατάσσουμε!

Προς απόδειξη των παραπάνω γραφόμενων, παραθέτουμε την εν λόγω ανακοίνωση:


Το πιο σωστό κατά τη γνώμη μας, θα ήταν να ανακοινωθούν τα 10 επικρατέστερα και να καλέσετε το προσωπικό (ή και το επιβατικό κοινό) να αποφασίσει μέσω ψηφοφορίας στο επίσημο (για την ώρα) blog της εταιρείας.

Θα ήταν υπερβολικό να έλεγα, ότι περιμένω τις ενέργειες σας, από τη στιγμή που το 'χετε ανακοινώσει επίσημα και ήδη χρησιμοποιήθηκε σε κάποια έγγραφα



Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.