30 Μαρτίου 2012

18:41


Επίθεση στο Υπουργείο Μεταφορών κάνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα 45 εκατ. Ευρώ τα οποία έδωσε ως χρηματοδότηση για τα ΚΤΕΛ.

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται: «Πρόκειται για ένα ασύλληπτο για τα σημερινά δεδομένα της ελληνικής οικονομίας ποσό, που κάνει τον κάθε καλόπιστο να αναρωτηθεί αν τελικά υπάρχουν χρήματα στο ΠΔΕ. Κι αν υπάρχουν γιατί δεν διατίθενται για την προβολή της χώρας στο εξωτερικό και την αντιστροφή του δυσφημιστικού κλίματος για τη χώρα, αλλά προσφέρονται για να ενισχυθούν και να προστατευθούν τα ΚΤΕΛ, όταν είναι υποχρέωση της χώρας η πλήρης απελευθέρωση των οδικών επιβατικών μεταφορών», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει: «Ο κ. Μάκης Βορίδης καλείται να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους προωθείται η συγκεκριμένη διάταξη και μάλιστα με την ένδειξη του κατεπείγοντος. Αλλά και οι προϊστάμενοί του στο Μέγαρο Μαξίμου και την οδό Συγγρού οφείλουν να παρέμβουν ώστε να αποκαταστήσουν τον ορθό λόγο και τη δεοντολογία.

Η σημερινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών είναι έκθετη, όχι μόνο απέναντι στους επαγγελματίες των οδικών μεταφορών, αλλά και απέναντι στο σύνολο των πολιτών της χώρας, που καλούνται να πληρώσουν πανάκριβα την νοοτροπία και την πρακτική που συχνά διέπει τις κινήσεις του πολιτικού προσωπικού».»

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.