29 Μαρτίου 2012

11:11
2
ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΝ

Τυχαία η χθεσινή αγωγή κατά της γερμανικής εταιρείας ΜΑΝ που κατέθεσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρ. Βερελής, διεκδικώντας αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων ευρώ για την εμπλοκή του ονόματος του, χωρίς στοιχεία, στην.υπόθεση;

Κατά την γνώμη μας όχι.

Τον Xρ. Βερελή τον θέλει ο Βενιζέλος υποψήφιο. Στην Αιτωλοακαρνανία που είχε εκλεγεί την τελευταία φορά.

Ο Χρ. Βερελής στρέφεται κατά της ΜΑΝ, υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία ενώ γνώριζε, δεν κατέθεσε από την πρώτη στιγμή όλη την αλήθεια με αποτέλεσμα να τον εκθέσει σε άδικες υποθέσεις και ως εκ τούτου να οδηγηθεί σε παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα, για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Σύμφωνα με τον κ. Βερελή, δεν προέκυψαν από τις έρευνες σε Γερμανία και Ελλάδα ευθύνες πολιτικών προσώπων.

Υπενθυμίζεται ότι οι γερμανικές δικαστικές αρχές επέβαλαν πρόστιμο στην εταιρία 200 εκατομμυρίων ευρώ και καταδίκες σε υψηλόβαθμα στελέχη της.

Η υπόθεση στην Ελλάδα βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης, δεν έχουν προκύψει ευθύνες πολιτικών προσώπων ή εμπλοκή τους, ενώ έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος συνολικά κατά 9 ατόμων.

Πηγή

2 σχόλια:

 1. Κατά την γνώμη μου ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υπουργός μεταφορών που με ήθος και όραμα προσπάθησε να διορθώσει τα <> των ΜΜΜ . Και αυτό φαίνεται εύκολα από τους νόμους που ψήφισε για τα ΜΜΜ .Τώρα αν οι νόμοι δεν εφαρμόζονται η εφαρμόζονται όπως βολεύει τις διορισμένες διοικήσεις των εταιριών με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδικαλιστών μας ( ξέρετε αυτούς που εκλεγούμε ) δεν φταίει και γιαυτό ο ΒΕΡΕΛΗΣ.

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

  ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κατά την γνώμη μου ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υπουργός μεταφορών που με ήθος και όραμα προσπάθησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα των ΜΜΜ . Και αυτό φαίνεται εύκολα από τους νόμους που ψήφισε για τα ΜΜΜ .Τώρα αν οι νόμοι δεν εφαρμόζονται η εφαρμόζονται όπως βολεύει τις διορισμένες διοικήσεις των εταιριών με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδικαλιστών μας ( ξέρετε αυτούς που εκλεγούμε ) δεν φταίει και γιαυτό ο ΒΕΡΕΛΗΣ.

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

  ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.