5 Μαρτίου 2012

11:30



Έχουν πάρει εκατομμύρια ευρώ σε δάνεια, δεν έχουν πληρώσει ούτε ευρώ και εξακολουθούν να συντηρούν ένα μεταφορικό μέσο με το οποίο δεν μετακινείται ούτε... μύγα!

Ο λόγος για το μεγαλόπνοο ΤΡΑΜ.. άλλη μια απο τις μπίζνες -μποναμά στους εθνικούς εργολάβους που μοίρασε ο ανεκδιήγητος τάπερμαν του πασοκ Κώστας Σημίτης και κόστισαν δισεκατομμύρια στον ελληνικό λαό.

Δείτε στα παρακάτω έγγραφα κάποια απο τα ανεξόφλητα μέχρι σήμερα δάνεια τα οποία τοκίζονται κάθε ημέρα που περνάει και θα κληθούμε να τα πληρώσουμε μέσω του προυπολογισμού για το δημόσιο χρέος...



Όπως βλέπετε πρόκειται για έντοκα όπως είπαμε δάνεια τα οποία επωμίζεται το υπουργείο οικονομικών- δηλαδή εμείς - απο το τέλος του 2011 και αναλαμβάνει να τα αποπληρώσει μέσω του λογαριασμού εξηπηρέτησης του δημοσίου χρέους.. πρόκειται για δάνεια 137 εκατομμυριών ευρώ τα οποία πολλαπλασιάζονται μέρα με την ημέρα για να συντηρούν οι τραμ-παριφες της κυβέρνησης ένα άχρηστο και πολυδάπανο μεταφορικό μέσο...

Εμείς το μόνο που μπορούμε να πληροφορήσουμε τους αποτυχημένους εκεί στο υπουργείο οικονομικών είναι ότι με αυτά τα 137 εκατομμύρια 32.000 αναξιοπαθείς συνανθρωποι μας θα μπορούσαν να λαμβάνουν 360 ευρώ το μηνα για έναν ολόκληρο χρόνο!!!! ΤΡΑΜ-ΠΑΡΙΦΕΣ!!!!

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.