25 Ιανουαρίου 2012

23:12
1



Μπορεί να έχουν γίνει έως και εξωπραγματικοί σχεδιασμοί για την εκμετάλλευση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, όμως η τελευταία πρόταση ξεπερνάει κάθε όριο.

Στην παρουσίαση του Ρυθμιστικού Σχεδίου, πριν από λίγες ημέρες, ετέθη από τους δημάρχους Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι τους σε ό,τι αφορά τα νεκροταφεία.

Έπεσε λοιπόν από τον ΟΡΣΑ η ιδέα να δημιουργηθεί ένα διαδημοτικό νεκροταφείο στην άλλη άκρη των περιοχών αυτών και συγκεκριμένα στα σύνορα των Δήμων Κορωπίου και Σαρωνικού πολύ κοντά στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου. Όπως ήταν φυσικό οι εκπρόσωποι των δύο αυτών δήμων αντέδρασαν έντονα.

Και τότε έγινε η μεγάλη... υπέρβαση. Έπεσε στο τραπέζι της συζήτησης η πρόταση να δημιουργηθούν δύο νεκροταφεία στις δύο άκρες του πρώην αεροδρομίου, ένα από την πλευρά της Γλυφάδας και ένα από την πλευρά του Ελληνικού!

«Έτσι θα γλυτώσει και η έκταση από την τσιμεντοποίηση» ήταν η φράση που ακούστηκε στη σύσκεψη σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του diktionews.gr! Εντυπωσιακό εξάλλου ήταν το γεγονός ότι ο κ. Γκορτζίδης (ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης) φάνηκε να το συζητάει!

Πηγή

1 σχόλια:

  1. http://ellinonpoliteia.org/
    «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»
    Καινοτομία – πρόταση για την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.
    ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΝΟΥΝ
    31,1 δις ευρώ έσοδα
    Χιλιάδες θέσεις εργασίας
    13,2 δις ευρώ επένδυση
    Χιλιάδες νέοι επενδυτές
    Συνολικά 44,3 δις ευρώ
    Χιλιάδες νέοι καταναλωτές
    ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ
    Με Ανάπτυξη Πολεμάμε την ΥΦΕΣΗ και την ΑΝΕΡΓΙΑ
    Το Έργο Πνοής «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»
    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ & ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΑΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.