19 Δεκεμβρίου 2011

17:00
Αφού παρουσίασαν την «πράσινη» εφεδρεία μετά βαΐων και κλάδων ως μεγάλη παρέμβαση στον δημόσιο τομέα από τη μια για να υλοποιήσουν τις αποφάσεις της τρόικας για λιγότερους υπαλλήλους και από την άλλη για να διώξουν τους μη κομματικά αρεστούς, τώρα τους φταίει και η Νέα Δημοκρατία.

Ο λόγος για όσα βγήκε να ισχυριστεί ένα από τα «πρωτοπαλίκαρα» του τέως πρωθυπουργού και σημερινός αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος μιλώντας στο Mega ισχυρίστηκε ότι «ήταν λάθος η απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης να υιοθετήσει την πρόταση της Ν.Δ.» προσθέτοντας ότι «η διαδικασία αξιολόγησης θα μπορούσε να είχε γίνει αποκλειστικά από το ΑΣΕΠ».

Ο κ. Ραγκούσης όμως συνελήφθη κατά τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη ψευδόμενος. Όπως τόνισε ο κ. Μιχελάκης, «ο κ. Ραγκούσης, αντί να ψεύδεται, οφείλει να απολογηθεί.

Είναι υπόλογος, όπως και οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ, για το φιάσκο της δήθεν εφεδρείας.

Όλοι γνωρίζουν ότι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας απέκλειε απολύσεις και είχε δημοσιονομικό όφελος. Αυτοί χρησιμοποίησαν τον όρο εφεδρεία για να ξεκινήσουν μαζικές απολύσεις. Έως πρόσφατα δεν άκουγαν τις προτάσεις μας. Μετά τις κακοποίησαν.

Τώρα τους φταίνε οι άλλοι. Μπροστά στην παταγώδη αποτυχία τους, επιστράτευσαν τη διαστρέβλωση και την έσχατη υποκρισία».

Παράλληλα ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας με τη δήλωσή του δεν διαφωνεί με το πογκρόμ απολύσεων που σχεδιάζεται, αλλά με τον τρόπο που θα γίνει.

Το ΑΣΕΠ από τη μεριά του δεν είχε δει θετικά πάντως το ενδεχόμενο να κάνει εκείνο την... αξιολόγηση των χιλιάδων υπό καρατόμηση υπαλλήλων.Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.