29 Δεκεμβρίου 2011

11:06
Μήνυση κατέθεσε ο πρώην γενικός γραμματέας και νυν αντιπρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ Κουμούτσος Άρης (είναι εκλεγμένος με τον ανεξάρτητο-ακομμάτιστο συνδυασμό «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ») εναντίον του Ταμία Κασιμέρη Απόστολου (δηλώνει πως εκπροσωπεί τον Σύριζα) καθώς και ενός ακόμη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χριστοφορίδη Μιχαήλ (Πάσκε-πανεργατική).

Τους κατηγορεί πως από κοινού διενήργησαν Απάτη και Υπεξαίρεσαν χρήματα από το Ταμείο!

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ…

Ύστερα από την καταγγελία και τον έλεγχο του ταμείου από το ΣΔΟΕ είναι η δεύτερη «βόμβα» που σκάει στο συνδικάτο. Επί πολλά χρόνια οι συνδικαλιστές αλληλοκατηγορούνται (προεκλογικά περισσότερο) για τα οικονομικά του σωματείου αλλά ποτέ κανείς τους δεν έκανε κάτι ουσιαστικό. Μόνο λόγια και κούφιες απειλές για εντυπωσιασμό.

Όταν μπήκε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ στο ΔΣ υποσχέθηκε πως θα βγάλει ότι ατασθαλία ανακαλύψει στο Φως και πως θα στείλει τους υπεύθυνους στην Δικαιοσύνη. Οι κατεστημένοι συνδικαλιστές και ειδικά ο Ταμίας Κασιμέρης πίστεψαν πως είμαστε και εμείς σαν τα μούτρα τους για αυτό και μας προκαλούσαν...

Ο Ταμίας διέδιδε πως μας δίνει το ταμείο και δεν το παίρνουμε και πως δεν έχουμε το θάρρος να πάμε στον εισαγγελέα!

Εμείς και στον εισαγγελέα πήγαμε και έχουμε καταθέσει αίτηση στο πρωτόκολλο του συνδικάτου για να αναλάβουμε το ταμείο με το αιτιολογικό πως δεν εμπιστευόμαστε τον σημερινό ταμία.

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Επειδή με τα ψέματα του ταμία δεν βγάζει κανείς άκρη πρέπει ο Σύριζα να ξεκαθαρίσει αν όντως ο συνδικαλιστής Κασιμέρης τον εκπροσωπεί ή όχι. Στις τελευταίες εκλογές εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του «ανεξάρτητη παρέμβαση» τον οποίο διαφήμιζε ως ανεξάρτητο-ακομμάτιστο.

Όταν πέρασαν οι εκλογές όμως άρχισε να δηλώνει πως είναι συνδικαλιστής του Σύριζα γεγονός που οδήγησε σε αποχώρηση από την «ανεξάρτητη παρέμβαση» πολλά μέλη που χαρακτήρισαν την απόφαση αυτή δικτατορική…

Ενδεικτικό του χαρακτήρα του είναι πως έγινε συνδικαλιστής το 2006 με την ΔΑΚΕ (ΝΔ) ενώ ακόμη παλαιότερα ήταν σε ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ (ΚΚΕ)! Βλέποντας λοιπόν όλα αυτά δεν είμαστε καθόλου σίγουροι πως πράγματι εκπροσωπεί τον Σύριζα και ζητάμε μια υπεύθυνη απάντηση (από τον Σύριζα).

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.