31 Δεκεμβρίου 2011

17:30
Το 2011 ο Χλωμούδης Κωνσταντίνος έβαλε ΛΟΥΚΕΤΟ στον ΗΛΠΑΠ
Αποχαιρετισμός των εργαζομένων στον Κο Χλωμούδη
Κε Χλωμούδη
Μετά τις αλλαγές που ο Νόμος 3920/11 επιφέρει στις αστικές συγκοινωνίες, αποτελείται παρελθόν για τον ΗΛΠΑΠ - ΑΕ. που υπηρετήσατε για 14 μήνες. Ήσασταν άλλος ένας Διοικητικός κρίκος από τους πολλούς που πέρασαν από τον Οργανισμό. Μάθατε στις πλάτες μας και εμπλουτίσατε το βιογραφικό σας προφίλ. Στην ηλεκτρονική επιστολή σας που αναρτήσατε προς τους φίλους και συνεργάτες στον ΗΛΠΑΠ, εμείς οι εργαζόμενοι έχουμε να σας επισημάνουμε απολογιστικά τα αποτελέσματα της θητείας σας.
Έχει δε το προσωπικό σας στίγμα και την πολιτική που πιστά υπηρετήσατε.
1) Καταγράφεστε ως ο τελευταίος Πρόεδρος κ΄ Διευθύνων Σύμβουλος του ΗΛΠΑΠ – Α.Ε. Βάλατε ταφόπλακα σε έναν Οργανισμό με 40 και πλέον χρόνια ύπαρξης και προσφοράς.
2) Εσείς και η πολιτική που εφαρμόσατε επέβαλε περικοπές της τάξης του 25 – 30% στις αμοιβές του προσωπικού.

3) Επί των ημερών σας παρ’ όλη την αύξηση του εισιτηρίου κατά 35% κατορθώσατε να μειώσετε και να συρρικνώσετε το συγκοινωνιακό έργο του Οργανισμού.

4) Εσείς και η πολιτική που εφαρμόσατε λόγω των μειώσεων, της εργασιακής ανασφάλειας, της αναξιοκρατίας, οδήγησαν εσπευσμένα σε συνταξιοδότηση μεγάλο αριθμό συναδέλφων με αποτέλεσμα την πολύ μεγάλη μείωση του προσωπικού.

5) Επί των ημερών σας, λόγω των επιλογών σας έγινε μεγάλη αλλαγή προς το χειρότερο του εργασιακού περιβάλλοντος.
6) Δεν τολμήσατε να εκσυγχρονίσετε την Οργανωτική διάρθρωση του Οργανισμού.

7) Δεν συνεργαστήκατε με τους θεσμοθετημένους θεσμούς εκπροσώπησης των εργαζομένων παρά μόνον με (φίλους κ΄ παράγοντες) Παρ’ όλες τις καταγγελίες από τα σωματεία για σοβαρές ελλείψεις, λάθη, και σωρεία σκανδάλων προηγούμενων χρόνων, δεν ασχοληθήκατε καθόλου και συνεχίσατε την λάθος πολιτική των προκατόχων σας.
8) Επί των ημερών σας υπήρξε έλλειψη Δημοκρατίας και αξιοκρατίας.

9) Υπήρξε έλλειψη αμεροληψίας.

10) Η κοινωνική σας ευαισθησία ήταν τέτοια που περικόψατε τις κατασκηνώσεις και την βράβευση των επιτυχόντων μαθητών σε ΑΕΙ-ΤΕΙ.

11) Σταθήκατε ανίκανος να λειτουργήσετε και να αξιοποιήσετε ένα σύγχρονο Α/Σ (Ρουφ) που κληρονομήσατε.

12) Δεν φανήκατε ικανός να ελέγξετε την παραλαβή του ανακαινισμένου!! Α/Σ Αττικής (σωρεία εκκρεμοτήτων – υπερβάσεων – και λαθών).

13) Χρεώνεστε με την ουσιαστική κατάργηση υποδομών (εργοστάσιο) που επί χρόνια επιτελούσε ουσιαστικό υποβοηθητικό ρόλο στην ανάπτυξη του Οργανισμού.

14) Επί των ημερών σας για πρώτη φορά στην ιστορία του Οργανισμού ακινητοποιήθηκαν τόσα τρολλεϋ σε Α/Σ Ρουφ κ΄ Α/Σ Αγ. Τριάδας, χωρίς να εγγυάται κανείς την επαναλειτουργία τους μετά τον Σεπτέμβριο.

15) Τέλος παραδώσατε τον Οργανισμό στον καινούργιο σχεδιασμό με τους χειρότερους όρους ύπαρξης και προοπτικής.
Για το μόνο που μπορείτε να είστε υπερήφανος είναι ότι υπηρετήσατε κατά γράμμα τις εντολές των Πολιτικών σας Προϊσταμένων και της ανάλγητης πολιτικής που εφαρμόζουν σε βάρος του Οργανισμού, της εργασίας και της Κοινωνίας. Κε Χλωμούδη να πάτε στο καλό. Είστε από τους λίγους που σε τόσο σύντομο χρόνο καταφέρατε τόσα κακά. Στην συνείδηση των εργαζομένων έτσι καταγραφτήκατε.
Εργαζόμενοι στον πρώην ΗΛΠΑΠ!!!
Συνυπογράφουν το παραπάνω κείμενο και οι κουκουλοφόροι βολεμένοι οδηγοί bloggers.