2 Δεκεμβρίου 2011

00:24
Σ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: "Στο υπουργείο Μεταφορών υπάρχουν κυκλώματα... Το ΠΑΣΟΚ ας ασχοληθεί με τα του οίκου του..., σε λίγο θα βγάλουν τα μάτια ο ένας του άλλου..."

ΑΚΟΥΣΤΕ τις απαντήσεις του Βουλευτή Ευβοίας και Τομεάρχη ΜΜΕ της ΝΔ, Σίμου Κεδίκογλου, τις οποίες έδωσε, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, τόσο στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μάκη Βορίδη και την διάψευσή του για το θέμα της εφεδρείας, όσο και στις υποδείξεις του ΠΑΣΟΚ.

Για την διάψευση της ΝΔ από τον Υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη, περί μη διαπίστωσης κομματικών μεθοδεύσεων στο θέμα της εφεδρείας, ο κ. Κεδίκογλου απάντησε ως εξής:

"Δεν μπορώ να ξέρω τί πρόλαβε να διαπιστώσει ο Μάκης Βορίδης σ' ένα πολύ δύσκολο τομέα ευθύνης. Επειδή τυχαίνει να έχω ιδία εμπειρία των κυκλωμάτων που υπάρχουν στο υπουργείο Μεταφορών, ίσως και να μην έχει προλάβει να έχει σωστή εικόνα...".

Ενώ για την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, μέσω του οποίου γίνονται ακόμη και υποδείξεις στον πρόεδρο της ΝΔ, για το πως πρέπει να αντιμετωπίσει τα "σκληρά" του στελέχη, δήλωσε:

"Το ΠΑΣΟΚ ας ασχοληθεί με τα του οίκου του, γιατί έχουν ήδη αρχίσει να βγάζουν τα μαχαίρια και σε λίγο θα βγάλουν τα μάτια τους ο ένας του άλλου. Καταλαβαίνουμε ότι μπαίνουν σε μία διαδικασία διαδοχής που μπορεί να έχει απρόβλεπτες εξελίξεις...".

Ακούστε τις σχετικές του δηλώσεις:

e-Volos.gr: Δηλώσεις Βουλευτή ΝΔ Σ. Κεδίκογλου στο "Marconi Radio 96,1 F.M." by user44029

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.