13 Νοεμβρίου 2011

23:06
Νέες εφαρμογές για κατόχους smartphone Android και iphone

Η εμπειρία του ταξί αλλάζει! Με νέες επαναστατικές εφαρμογές, που είναι διαθέσιμες στην Αθήνα για όλους τους κατόχους smartphone Android και iphone.

Η αλλαγή της εμπειρίας ξεκινά από την κλήση. Η κλήση γίνεται χωρίς καμία χρέωση, χωρίς αναμονές, με την χρήση μιας εφαρμογής. Με το πάτημα ενός κουμπιού «Θέλω ΤΑΞΙ» σε εντοπίζει πάνω στο χάρτη, χρησιμοποιώντας το GPS του τηλεφώνου σου, βρίσκει τα κοντινότερα σε σένα ταξί και επιλέγει αυτόματα για σένα το πλησιέστερο.

Σε λίγα δευτερόλεπτα το βλέπεις από τον χάρτη του κινητού σου τηλεφώνου, καθώς σε πλησιάζει και ξέρεις ακριβώς ποιος, πότε και που ακριβώς είναι ο οδηγός που έρχεται να σε παραλάβει.

Η σύγχρονη εμπειρία συνεχίζεται μέσα στο ταξί, μια που τώρα βλέπεις τον οδηγό να χειρίζεται ένα tablet που του δίνει μια σειρά από εξαιρετικά χρήσιμες για εκείνον – και για σένα - πληροφορίες, όπως τις αφίξεις των πλοίων και των αεροπλάνων, πληροφορίες για διάφορες εκδηλώσεις και γεγονότα στην πόλη, εφημερεύοντα νοσοκομεία και ένα σωρό άλλα. Για παράδειγμα μπορείς να παρακολουθείς μέσα απ' το ταξί την άφιξη της πτήσης του αγαπημένου σου, καθώς πηγαίνεις να τον παραλάβεις από το αεροδρόμιο!

Το καλό δεν σταματά εκεί. Φτάνοντας στον προορισμό σου, μπορείς να μοιραστείς αμέσως τη χαρά σου με τους φίλους σου στο facebook μέσα απ' το κινητό σου, και μπορείς αν θέλεις να βαθμολογήσεις τον «γλυκούλη» οδηγό που έκανε να πάντα για να προλάβεις το «amore» σου!

Τέλος και σημαντικότερο ίσως είναι ότι κάθε κούρσα που κάνεις με αυτόν τον τρόπο, σου προσφέρει πόντους, που μπορείς να τις χρησιμοποιήσει για να κερδίσεις… ποιος ξέρει, ίσως ακόμα και ένα ρομαντικό δείπνο «για δύο…», ή άλλα δώρα.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το Android market και από το app store της apple και η χρήση της είναι εντελώς δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το taxiplon.com, ή γίνετε μέλη στο www.facebook.com/taxiplon

Αν δε το έχετε ήδη κάνει, κατεβάστε την εφαρμογή, καλέστε ταξί απολύτως δωρεάν και «ζήστε νέες εμπειρίες»!

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.