12 Νοεμβρίου 2011

11:39
1

Σε πλήρη αναθεώρηση της πολιτικής Ραγκούση προχωρά ο νέος υπουργός Υποδομών παγώνοντας αμέσως τα νομοσχέδια του προκατόχου του για την απελευθέρωση των ταξί, την εργασιακή εφεδρεία στις αστικές συγκοινωνίες και την ιδιωτικοποίηση των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Το σχετικό μήνυμα εστάλη προς τους θιγόμενους χθες από τον ίδιο τον Καρατζαφέρη με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν αμέσως οι αντιδράσεις .


Πηγή : parapolitika.gr

1 σχόλια:

  1. Ο λαϊκισμός είναι ένα από τα βασικά συστατικά της πολιτικής του Καρατζαφερη. Παρομοίου είδους εξαγγελίες, που ικανοποιούν ωτα αφελών, έχουν ειπωθεί άπειρες φορές από το στόμα των βουλευτών του ΛΑ.ΟΣ και έπειτα πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις διαψεύδονται κάνοντας μεταβολή 180 μοιρών. Αφελείς υπάρχουν παρά πολλοί και στο χώρο των αστικών συγκοινωνιών, καθώς και στο χώρο των ταξιτζήδων. Οι αφελείς εάν θέλουν να μάθουν την αλήθεια, τους προτείνω να πληροφορηθούν το περιεχόμενο των πολιτικών ομιλιών του Βοριδη και των ιδεολογικών του θέσεων για τις ιδιωτικοποιήσεις και τις απολύσεις. Ιδιαίτερα τώρα που ο νέο-φιλελευθερισμός κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα (πρωθυπουργός τραπεζίτης, ΜΜΕ, ευρωπαϊκές κυβερνήσεις κ.λπ.), ο Βοριδης και οι γύρω από αυτόν έχουν το ευνοϊκότερο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον για να εφαρμόσουν όλα όσα πρεσβεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.