8 Οκτωβρίου 2011

22:53
Να κατοχυρωθεί συνταγματικά η αντικειμενική αξιολόγηση, ώστε η μονιμότητα να είναι δεδομένη για τους άξιους, πρότεινε ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων.

Λογοδοτώ στη δική μου τρόικα, τα παιδιά μου, είπε εμφατικά ο υπουργός Μεταφορών,...
Υποδομών και Δικτύων που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής (και από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ) για την τακτική που ακολούθησε με την απελευθέρωση σε ταξί και φορτηγά.

"Αν δεν ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα και δεν απελευθερωθούν όλες οι δυνάμεις της οικονομίας , τότε η χώρα θα βγει χαμένη και όχι εμείς", σημείωσε σχετικά στο Πρώτο Θέμα ο Γιάννης Ραγκούσης.

Προχώρησε επίσης και σε μία πρόταση για να ξεπεραστεί το εμπόδιο των συνταγματικών επιταγών για την μονιμότητα στο Δημόσιο. Η επόμενη αναθεώρηση του Συντάγματος θα πρέπει να εισάγει και ποιοτικά χαρακτηριστικά στη διασφάλιση της μονιμότητας, σύμφωνα με τον κ.Ραγκούση, με την κατοχύρωση και της αντικειμενικής αξιολόγησης.

"Οφείλουμε να κάνουμε το καθήκον μας. Αυτό πιστεύουμε ότι ωφελεί τη χώρα και τις επόμενες γενιές. Στη δική μου την περίπτωση, τα τρία μου παιδιά είναι η τρόικα που λογοδοτώ και έχω στο μυαλό μου συνέχεια, αυτή είναι η τρόικα που καθοδηγεί τις αποφάσεις μου", σημείωσε ο κ.Ραγκούσης.

"Καθυστερήσεις, λάθη και παλινωδίες" υπήρξαν στην κυβερνητική πολιτική την προηγούμενη διετία. "Αν οι μεταρρυθμίσεις γίνουν σύντομα, τότε θα πραγματοποιηθούν από εμάς. Αν καθυστερήσουμε, απλώς θα πραγματοποιηθούν αργότερα από άλλους με μεγάλη ζημιά για τους πολίτες και ιδίως τη νέα γενιά λόγω της καθυστέρησης", προειδοποίησε.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.