17 Οκτωβρίου 2011

21:54

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Για άλλη μια φορά το συντονιστικό των μεταφορών στέφτηκε με πλήρη αποτυχία.

Η ασυνεννοησία μεταξύ των συνδικαλιστών, σε αυτή την κρίσιμη για όλους μας στιγμή, απέδειξε τελικά πως τα προσωπικά συμφέροντα και ο κίνδυνος να χαθούν προνόμια και καρέκλες είναι πάνω και πέρα από το κοινό συμφέρον της πλειοψηφίας των εργαζομένων.

Το περασμένο Σάββατο στο συντονιστικό όλων των μεταφορών το ΣΕΛΜΑ κατέθεσε την πρότασή του για απεργία διαρκείας. Μετά από 6ωρη σύσκεψη τελικά αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να μην προβούμε σε καμία κινητοποίηση.
Σήμερα μετά από μια εξίσου πολύωρη σύσκεψη του συντονιστικού της ΣΤΑ.ΣΥ και ενώ είχε προσυμφωνηθεί 24ωρη απεργία για αύριο Τρίτη, τελικά αποφάσισαν να μην προβούμε και πάλι σε καμία κινητοποίηση.

Τι συντονιστικό είναι αυτό όταν συνεδριάζει για ώρες και αποφασίζει όχι απεργία;
Τελικά ο ρόλος του συντονιστικού είναι η εκτόνωση και όχι η ανατροπή της συγκεκριμένης ανάλγητης πολιτικής και σκοπός του ο αποσυντονισμός και η αποδυνάμωση του αγώνα.
Έγινε πλέον ξεκάθαρο ότι οι κατευθυνόμενοι «χρωματιστοί» συνδικαλιστές θα είναι το ίδιο υπεύθυνοι με την σημερινή κυβέρνηση για την περαιτέρω εξαθλίωση όλων μας και τις απολύσεις που έρχονται.
ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΑΓΛΑΡΤΖΗΣ

Γειά σου ρε Σταματόπουλε.Ένας ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ μας έμεινε και αυτός είσαι ΕΣΥ!
Δείχνης το δρόμο του ΑΓΩΝΑ αλλά τα ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΠΑΤΉΣΑΝ ΠΟΤΕ.

somateioergazomenonamel.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.