28 Οκτωβρίου 2011

23:24
Μέχρι σήμερα ο κ. Παπανδρέου εκβίαζε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με το δίλημμα της πτώχευσης, προκειμένου να περνά τα διάφορα, μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, πολυνομοσχέδια κ.λ.π. Τώρα όμως με ποιο δίλημμα θα εκβιάσει την κοινοβουλευτική του ομάδα; Τώρα ούτε το δίλημμα της επόμενης δόσης δεν θα υπάρχει, ούτε κυρίως το δίλημμα της χρεοκοπίας, αφού ήδη από σήμερα και επίσημα χρεοκοπήσαμε.

Τι θα πει δηλαδή από εδώ και πέρα; Θα πει άραγε, ψηφίστε για να μην μετατραπεί η τωρινή στάση πληρωμών κατά 50% που έγινε, σε στάση πληρωμών κατά 60%, 70%, ή και 100%, που μακάρι να γινόταν; Όχι, δεν μπορεί να... γίνει πιστευτός με τέτοιο δίλημμα.

Το νέο λοιπόν δίλημμα που θα βάλει (το διακύβευμα, όπως θα πουν τα παπαγαλάκια στα ΜΜ"Ε"), θυμηθείτε το σας παρακαλούμε, θα είναι «είτε ψηφίζετε είτε η Ελλάδα πτωχεύει εντελώς και βγαίνει από το ΕΥΡΩ».

Αυτός λοιπόν (δηλαδή η έξοδος από το ΕΥΡΩ), θα είναι ο νέος εκβιασμός από εδώ και πέρα σε κάθε ψηφοφορία στη Βουλή. Ένας βολικός εκβιασμός για τους πρόθυμους να εκβιαστούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο».

Και κάτι άλλο. Δική μας εκτίμηση είναι ότι από το ΕΥΡΩ θα έχουμε βγει το πολύ σε ένα χρόνο!!!

http://apneagr.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.