6 Οκτωβρίου 2011

13:59
1

Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός

Σύννεφα αδιαφάνειας και αυθαιρεσίας σκεπάζουν την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε..

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιώργος Καλαμαράς, ο οποίος με απόφαση του πρώην υπουργού Εσωτερικών, κ. Γιάννη Ραγκούση, τοποθετήθηκε επικεφαλής του δημόσιου φορέα όχι μόνο εμφανίζεται να διατηρεί, παράνομα, ατομική επιχείρηση, αλλά αναλαμβάνει έργα από το ελληνικό Δημόσιο και συγκεκριμένα από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.

Τα ίδια και χειρότερα εμφανίζεται να κάνει ακόμα ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας. Ο κ. Παναγιώτης Ψωρόιδας. Ανήκει στο δυναμικό της ΚτΠ Α.Ε. από το 2003. Στο μεσοδιάστημα συνέστησε ακόμα δύο εταιρείες. Και το χειρότερο; Υπήρξε πρόεδρος επιτροπής η οποία είχε αναθέσει έργο στον… συνεργάτη του!

Ο «φάκελος» που ανοίγει σήμερα η zougla.gr βρίσκεται στη διάθεση των εισαγγελικών αρχών αλλά και του πολιτικού προϊσταμένου του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Χάρη Καστανίδη. Εκεί όπου υπάγεται η KτΠ Α.Ε.

Το υπόλοιπο άρθρο ΕΔΩ

1 σχόλια:

  1. Την αποπομπή του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας- φορέα «Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.», Γιώργου Καλαμαρά, ζητεί ο υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, πρώην πολιτικός προϊστάμενός του στο Υπ. Εσωτερικών, μετά τις αποκαλύψεις της zougla.gr για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του ανωτέρω στελέχους.

    Ο κ. Ραγκούσης δηλώνει επίσης πως δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τις παράλληλες επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Καλαμαρά, καθώς και για το γεγονός ότι από την θέση την οποία κατείχε «έδινε» δουλειές στην ιδιωτική του εταιρεία.

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=393691&cid=6

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.