25 Οκτωβρίου 2011

10:05

Έντρομοι είδαν οι 200 επιβάτες της πτήσης από το Έσεξ με προορισμό τη Ρίγα της Λετονίας το προσωπικό να κολλά με σελοτέιπ το τζάμι στο πιλοτήριο. Ωστόσο, το αεροπλάνο απογειώθηκε κανονικά για να επιστρέψει είκοσι λεπτά αργότερα, καθώς το τζάμι άρχισε να κουνιέται προκαλώντας πρόβλημα στην πτήση.

Οι φροντιστές καθησύχασαν τους επιβάτες λέγοντάς τους ότι δεν διέτρεχαν κανένα κίνδυνο και πως το σελοτέιπ χρησιμοποιήθηκε ως επιπλέον μέτρο ασφαλείας.

Ωστόσο, μόλις το σελοτέιπ ξεκόλλησε, περίεργοι θόρυβοι άρχισαν να ακούγονται μέσα στην καμπίνα, κάτι που ανάγκασε τον πιλότο να επιστρέψει στο Έσεξ.

«Μας άφησαν στο σκοτάδι, τρομοκρατηθήκαμε. Μπορούσα να δω κάτι τύπους να κολλούν το τζάμι με σελοτέιπ ή μονωτική ταινία. Ήμασταν στον αέρα όταν ο πιλότος ανέφερε ότι υπήρχε ζημιά στο τζάμι κι έπρεπε να επιστρέψουμε!», δήλωσε εξοργισμένος επιβάτης στη Sun. Πρώην πιλότος δήλωσε ότι αυτό ήταν καταστροφικό καθώς αν το τζάμι είχε ξεκολλήσει, ο πιλότος θα έφευγε στον αέρα!».

Εκπρόσωπος της εταιρείας επισήμανε ότι δεν θα σχολιάσει «τη ρουτίνα τεχνικών θεμάτων. Όλες οι πτήσεις της εταιρείας ανταποκρίνονται στους κανόνες ασφαλείας». Η Υπηρεσία Αεροπορικής Ασφάλειας ανέφερε ότι είχε ολοκληρώσει τον έλεγχό της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.