27 Οκτωβρίου 2011

22:52
Γράφει ο Καναντέρ

Αύριο, όπως κάθε χρόνο, θα γιορτάσει ο Ελληνικός Λαός, αυτός ο μέχρι χθες τόσο υπερήφανος Λαός το κόσμου, την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, του ''ΟΧΙ'', μια γιορτή τόλμης και παλικαριάς ενός πληθυσμιακά μικρού, πλην όμως υπερήφανου και γενναίου λαού, απέναντι στον Ιταλό κατακτητή.

Δυστυχώς η μοίρα μας έτυχε αυτήν την ημέρα εφεξής, να θυμόμαστε μαζί με την ανωτέρω επέτειό μας, την εθελοντική μας κατοχή από τους Γερμανούς, τους οποίους έφεραν οι πολιτικές των Κυβερνήσεων της Μεταπολίτευσης και επίσημα τοποθέτησε από χθες επάνω στο κεφάλι του Ελληνικού Λαού, η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου.

Από μόνος του αυτοεξαιρέθηκε, ακυρώθηκε και παραιτήθηκε του θεσμικού του ρόλου και δέχθηκε την τοποθέτηση του Τοποτηρητή Γερμανού, Χόρστ Ράιχενμπαχ, Αντιπροέδρου Της Ευρωπαϊκή Τράπεζας Ανασυγκρότησης και πρώην Γ.Γ της Ε.Ε, κατόπιν πρότασης του Ζ.Μ. Μπαρόζο, που υιοθέτησαν οι <<15>>, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Παπανδρέου, ως Πρωθυπουργού, παρά τω Πρωθυπουργώ Γιώργου Παπανδρέου.

Θα τρίζουν τα κόκαλα των ηρώων του 1940, με αυτήν την αντιπατριωτική πράξη του Γ. Παπανδρέου, που παραβιάζει ευθέως και με σαφήνεια τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, την εθνική μας κυριαρχία και δεν είναι απλά μι διαδικαστική πράξη, όπως διατείνεται το Μαξίμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.