27 Σεπτεμβρίου 2011

16:53

Απίστευτο και όμως ελληνικό!

Στην χώρα των συνεχών νέων εισπρακτικών μέτρων και των νέων φόρων, το υπουργείο οικονομικών σταμάτησε να βεβαιώνει φόρους μέσω της Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων γιατί τέλειωσε το μελάνι!


Το αποκαλύπτει με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης. Εδώ και δέκα μέρες, το εκτυπωτικό κέντρο του υπουργείου Οικονομικών, στο ΚΕΠΥΟ έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα! Με άλλα λόγια, δεν πραγματοποιούνται οι από το νόμο προγραμματισμένες εκδόσεις πολυεκκαθαριστικών και εκκαθαρίσεων φορολογικών δηλώσεων. Δηλαδή, έχουν φρενάρει την είσπραξη των εσόδων, αλλά και την επιστροφή φόρων. Στο εύλογο και κρίσιμο ερώτημα “γιατί;”, η απάντηση είναι:“Γιατί έχει ξεμείνει από μελάνι!!!”.

Ο κ. Βρούτσης ρωτά τον Ε. Βενιζέλο αν είναι γνώστης της κατάστασης και ποιες ενέργειες έχει κάνει: «Αν δεν ήταν για κλάματα, θα ήταν για γέλια.

Την ώρα που η Ελλάδα και οι Έλληνες υποβάλλονται σε πρωτόγνωρες και επώδυνες θυσίες, η κυβέρνηση συνεχίζει να κινείται στη σφαίρα της αδράνειας και της ανικανότητας. Αλήθεια, το γνωρίζει ο κ. Βενιζέλος;

Και αν “ναι”, τι ενέργειες έχει κάνει για να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη λειτουργία του ΚΕΠΥΟ; ».

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.